biliyorum forumu uzun süredir takip ediyorum ama şuda bir gerçek ki özellikle b sınıfı araçlarda kronik sorunu olmayan araç yok sonuç zevk ve tercih meselesi
Printable View
arkadaşımın sözüne binaen konuşmuyorum sonuçta beraber yakıt alıyoruz. benim 1.3ten daha az yakıyor 1.5dci. benim araç ş.içi ş.dışı karışık 375 km'de 21,8 litre yaktı. yani 100\5,8 yapıyor. arkadaş benimle beraber yakıt aldı 220kmde 11,5 litre yakıt aldı oda aşağı yukarı 5,1 yapıyor. senin karşılaştırma yaptığın araç şirket aracıysa fazla yakması normaldir. geçen senede başka bi magane II ile adanaya gidip geldik benim punto 17 lira fazla yaktı. git gel 800 km
Grande Punto arabamı dün sabah satışa koydum öğlen sattım. Arabayı bir bayan aldı ama arabaya bakmaya bir yakını geldi. Bana söylediği aynen şunlar;
3 yıl kiralık Punto kullandım 110,000 km yol yaptım bir sorun çıkarmadı.
Çevremde diğer marka araçlarda var. Hepsinde benzer sıkıntılar sorunlar var.
Mesala Fiesta Puntodan daha az sorun çıkarıyor diyemezsin yada i 20 daha az sorun çıkarıyor diyemezsin. Punto alacaksan düz vites ve 2009 sonrası tercih et. En az sıkıntıyı bunlarda yaşarsın.
puntomla yanılmıyorsam 50bin km falan yol yaptım ama kronik bi sorunu ile karşılaşmadım taş gibi bir araba diyebilirim.Ama servisle yaşadığım sorunlar beni puntomdan soğuttu, bende sattım kurtuldum.
Servis Çalışanları gerçekten sıkıntılı tipler. Zaten ciddi bir problem olmadıkça gitmemelisin fiat servislerine. :)
*Göğüsteki airbag bölümü cam tarafında bende de açılmış durumda. Ama dert etmiyorum. Hatta kırmızı ışıkta geçen bir punto gördüm benimkinden çok daha kötü durumdaydı. daha yüksek modelli olmasına rağmen.
*Teyp tuşları soyulmuştu. Yine kronik bir problem. Onu da dün itibari ile hallettim.
*Panzilotun takıldığı millerin karşılığı olan abs parçada kırılmış onu da farklı bir şekilde çözdüm.
allaha şükür büyük bir kronik sorun yaşamadım city vs gibi. Ama ufak tefek şeyleri pek dert etmemek gerekiyor bu fiyat aralığında.
Hala alacağım diyorsan benim aracım satılık :)))