Vay kör vay ne ayaksın olm puhahaha
H.KURU Saygılarımla
Arkadaşlar Fabrikadan forklift ehliyeti almak için sağlık raporu istediler. Ben de gittim sağlık ocağına, orada benim aile hekimi yerine vekalet eden gıcık bir abla bilgisayar ekranından bana rakamlar gösterdi ben de okuyamadım. Bu yüzden göz dr gitmemi söyledi. Ben de bunun üzerine netten bakındım kendi tespitim tamı tamına renk körüyümama normalde renkleri görmede sıkıntım yok yazıları okumamda da problem yok, yarın da devlete göz dr gidecem de şimdi bana bunlar gözden sağlam raporu vermeme gibi bir durum var mı? Varsa benim ehliyete etkisi olur mu olursa bu duruma itiraz edebilme gibi bir hakkım var mı?
Aslında benim dr beklesem ayın 18 inde sağlam raporu alırım ama bunu bana daha önce bir iş yeri hekimi de söylemişti kaale almadım şimdi bir gidip gözükeyim diyorum. siz ne dersiniz???
hade len senden iyi görürüm ben ama renklerle aram yok![]()
renk körleriyle,tek gözü görmeyenlere ehliyet veriliyo artık diye biliyorum ama forklift ehliyetinde durum farklı olabilir
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Onları okumak için,nasıl diyim "hani önceden gazetelerde şaşı bak şaşır tarzı resimler oluyodu ya""
Hani 3 boyutlu resim muhabbeti.onlara bak biraz netten ,görmeye çalış.doktorda da kesin görürsün zaten
iPhone 'dan Gönderildi...
abi renk körlerine forklift için bilmem ama normal ehliyette sorun yok.Tek gözü protez olan arkadaşım var bir raporla sanırım ehliyeti var emin değilim.
Raporu aldım bugün. Sabah devlete göze gittim dr dedi bunum tedavisi vs yok bunun için neden bize gönderiyor, gönderiyorsa da yazı neden vermiyor. Bana bir kağıda birşeyler yazıp verdi sonra sağlık pcağındaki dr gittim söylendim biraz raporu yazıp verdi.
Yalnız değilmişim meğer.
Geçmiş olsun hocam aldıysan sıkıntı yok.
2006 Renault Clio III 1.2 Dynamic
2007 Renault Clio III 1.5 DCİ Authentique Edition
2013 Fiat Punto 1.3 MJET Pop
Gecmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri