Ya inanmıyorum 2011 model Grande Punto'da isofix bağlantısı yok. Şaka mı?
2 gündür delirdim resmen, arabaların çoğunda var bizde yok.
Şimdi ben nasıl alacağım çocuk koltuğunu? Çocuğumun güvenliğini geleneksel yöntemlerle mi sağlayacağım Fiat?
Ya inanmıyorum 2011 model Grande Punto'da isofix bağlantısı yok. Şaka mı?
2 gündür delirdim resmen, arabaların çoğunda var bizde yok.
Şimdi ben nasıl alacağım çocuk koltuğunu? Çocuğumun güvenliğini geleneksel yöntemlerle mi sağlayacağım Fiat?
Aracınızı yenimi aldınız yoksa cocugunuz olacak da bu özelligin aracınızda olup olmadıgını sonradan mı fark ettiniz anlamadim ama ben burda fiatın sucu ne onu bulamadim. Bu özellik her aracda istek uzerine geliyo sadece fiatta degil her markanin 100 den 2 sinde anca cikar
Basliginizi okuyunca araciniz yandi dusuk km de motor dagitti turbo gitti falan filan sandim bu kadar saydirmaniza gerektircek bir sey yok ortada
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
bu nasıl mantık anlamadım iyi o zaman araba alırken direksiyon ayarı olup olmadığına ,aynaların otomatik olup olmadığına bagaj da lamba olup olmamasını kontrol edecez hatta sen araba alırken stepne var mı yok mu onada bakıyorsundur![]()
Allahım ya bu nasıl mantık anlamadım ayrıca sataşma yok eleştiri var
şaka l.n şaka![]()
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
Sanırım ısofix bağlantıları şaseye vidayla monteli.
Muhtemelen montaj yerleri vardır, çıkma hudadan vs temin edilebilir düşüncesindeyim..
*Son çıkan GP'lerde viraj denge çubugu dahi yok, Bunu yapan adamın, isofix bağlantılarını komadığını öğrenince hiç şarşrımadım..
2007 model aracımda isofix var ve isofix in zorunluğu olduğunu duymuştum gerçekten yoksa yazık...
2010 grande punto active benım arac mevcut var aracta 2011 de nasıl yok anlamadım
Kardeş selam kusurabakma birşey soracağım. Yeni bir araç aldım seninki ile aynı model sigortada 90 lık yazıyor. Ruhsatta 75 kw yazıyor. Bazı kaynaklarda da ruhsata yanlış yazıyorlar 75 hp yerine 75 kw yazılıyor diyolar. Bunu net olarak nasıl öğrenebilirim? Birde benim kadran 230 diğer çoğu araçta 220 acaba aracım 90 hp mi 75 hp mi çözemedim gitti![]()
94 tipomda bile vardı ya hayret![]()
iPhone 'den GP m-jet sport ile gönderildi![]()
İsofix 1997 de ilk defa golfte kullanılmış
iPhone 'dan Gönderildi...
Şafak kardeşim sıkma canını.
Ben hiç düşünmeden aldım koltuğu ve bagaj lastiği aldım çengelli 3 adet ve kolaylıkla hallettim işimi. Yani sinire gerek yok aga)
H.KURU Saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri