Merhaba arkadaşlar
aracımı satalı bir kaç ay oluyor
tekrar araç almayı düşünüyorum
ancak fiyatlar malum yüksek
sizce araç alımı için bayramdan sonrayımı beklesem yoksa sonbaharımı beklesem fiyatlar düşermi sizce?
Merhaba arkadaşlar
aracımı satalı bir kaç ay oluyor
tekrar araç almayı düşünüyorum
ancak fiyatlar malum yüksek
sizce araç alımı için bayramdan sonrayımı beklesem yoksa sonbaharımı beklesem fiyatlar düşermi sizce?
Hocam şimdi kesinlikle almayın derim.Yaz piyasası her sene canlandırır fiyatları, ama bu sene öyle böyle değil.Geçen sene tek parça boyalı fire active punto almaya kalksak kış mevsiminde 20 milyara bulunurdu ama şimdi 23/24ten aşşağı adam akıllı punto yok...ki bu punto için böyleyse diğer araçları siz düşünün derim.
Kasım/aralık ayında ve 2015 ilk aylarında muazzam kampanyalar oluyor 0 araç piyasasında.Gerek ödeme kolaylığı, gerek fiyat indirimi bakımından.Dolayısıyla eylül ekim gibi bu fiyatlar düşecektir bence.Ben de araç alacam o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım.Sonuçta 1000 lira bile kolay kazanılmıyor.2/3 lira ucuza alıp az masraf edip kendine göre dizmek daha tatlı bence.
Bence de aceleniz yoksa yaz sezonunun geçmesini bekleyin derim. Yaz geldimi ne hikmetse otomobil piyasası tavan yapıyor. Bir yandan da araştırın, nadir de olsa olması gerektiği fiyata, hatta aşağısına satmak isteyen de çıkabilir..
bekleyelim bakalım bayram sonunu fiyatlar düşerse alırım yoksa sonbaharı bekliycez artık.
Kurban bayramı sonrası fiyatlar düşer..
Bayramdan sonra yaz sonuna kadar yavaş yavaş düşer. Kurbana doğru son bir artış ve hareketlilik olur. Kurbandan sonra yeniden sert bir düşüş. Sene sonuna kadar düşüş.
****Tabi Kurlar Sabit Kaldığı Sürece Geçerli olan genel trend bu*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri