La oğlum tartismayin lannnn
Not : hshwbdhwjwhdbd
Printable View
La oğlum tartismayin lannnn
Not : hshwbdhwjwhdbd
Orada Harun abimle konusuyordum ve bu benim onunla genel hitab seklim olabilir. Buradaki arkadasimiz ise tanismadigi ve belli samimiyeti olmayan kisilerle la seklinde konusuyor.
Ben size la desem bu cocuk ne diyor dersiniz. Iste onun gibi bisey. Siz demezseniz ben derim,ve dedim.
O yorumdaki yer de cok korkunctu bu arada hakkaten. Yine olsa yine derim :(
ser kürsüye acayim bakalim :) bu arada burada bir zamanlar kişilerin samimiyeti değil FORUM samimiyeti vardi
.. tanismasak ta birbirini anlardi herkes...
iste bu yüzden dedim Ne Biçim ULKE olduk diye... herkes hemen atarlaniyor artik.... herkes biz onlar oldu.. kahveye girerken SAMİMİ olduklarimiza yani BİZDEN olanlara selam verir olduk... selam verenin de arkasından sorar olduk TANİYOZ MU diye...
bak forum bile değişti... la lar da lar HAKARET oldu... bir zamanlar selam verirdik sellektor yapardik hic tanimazdik ama forum stickerini görünce... simdi samimi değilim :)
Evet o meşhur LA konusu buymuş :) Bu kadar küçük şeylere takılırsak işimiz iş gerçekten. LA kelimesinin dünya dillerinde ne anlamlara geldiğini de öğrenmiş olduk bu sayede. Bazen boşvermek lazım arkadaşlar, sizde boşverin o kadar zor değil.
Konuya gelince, eğer bir kural varsa koşulsuz uygulanmalı bence. Eğer ehliyetiniz yoksa yoktur. Bence Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine'de başvursanız bir sonuç çıkmaz. Size geçmiş olsun demekten başka diyecek bir şey yok..