Malzemeyi kendiniz alıp yapın, en az 10 defa yaparsınız bu işlemleri aldığınız malzemeyle.
Arkadaşlar aranızda aracınızı daha önce otokuaföre götüren oldumu ? olduysa gercekten değdimi ? Ben götürmeyi düşünüyorum full iç. Temizlik motor yıkama parlatma lastik siyahlatma pasta cila çizik gidermek vs 200 tl. Istediler daha önce bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verir ise çok sevinecem
Malzemeyi kendiniz alıp yapın, en az 10 defa yaparsınız bu işlemleri aldığınız malzemeyle.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
boya koruma olayı diyorsan hocam ben sonax ı tavsiye ederim bakın İstanbul yolu erciyes iş yerleri sitesi var a city outlet avm nin yanında biraz daha pahalı ama cilalı yıkamaya bırakın vallahi 30 TL. ye yapıyolar ama var ya yani sıfır gibi oluyor. Orada yıkattım bi gün cilalı benzin almak için istasyona çektim pompacı hocam sıfır mı? fulleyimm mi? dedi.
Sonax vesaire hikaye.Verdikleri ürünler de bi işe yaramaz.ankaradasınız, Sancak Mahallesi, Konrad Adenauer Caddesi üzerinde DBY detailing var.Herşeyi yapıyorlar, bilgi alın derim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri