Çelik jant lastik ebatinada karsiyolarmi aceba
Printable View
Çelik jant lastik ebatinada karsiyolarmi aceba
O kadar insanın hayatını tehlikeye atan tipler var onların arabalarına da el koysunlar ehliyetine de, ama gerçekten araba sevdalısı kişiler için kötü oldu.
Memleketi ne hale getirdiler , yazik. Gitsin bonzaicilerle hirsizlarla ugrassinlar iki gram zevkimizle ugrasacaklarina
abart egzostu olanlarıda men ederler umarım..gece 2-3 yaz ayları malum cam açık yatıyoruz. kızım sesten ağlayarak uyanıyor korkuyor. inşallah men edilirler trafikten.
Trafik denetiminde madem modifiyeli araç şoförlerinin canlarını yakıyorlar. 18-20 kişilik şehir içi dolmuşuna 30 kişi bindiren ışık, geçit, kural tanımayan dolmuşları. Yollar kendinin gibi davranan kamyonları, sokak aralarında hız yapan ticari taksileri, devlet arabası diye kural tanımayan belediye otobüslerini, polis veya polis çocuğu diye kural tanımayanlara da cezalar uygulasınlar. Ayrıca Antalya'da çoğu polis arabasında cam filmi farken bize ceza yazmaları da ayrı saçmalık, onlar da filmlerini söksün ya da bize cezalarımızı geri ödesinler :)
Diğer şehirlerde durum nedir bilmiyorum ama 2 gündür İzmirde asayiş trafik el ele harıl harıl araba topluyorlar yollardan. Ortalıkta Şahin kalmadı o derece.
Gayet güzel bi uygulama bence tabi bazı şeyler bence haksızlık bu cam filmi gibi cam filmi kadar gerekli bir aksesuar yok bence güneşten koruma olsun ya da kaza anındaki camların bize gelmesini engellemek olsun çok da iyi birsey bence ancak diğer şeylere bende katılıyorum insanın gözüne gözüne gelen abartılı xenon farlar felan bence bunlara belirli maddeler koyusa daha iyi olurdu
Belirsiz olması kötü zaten...Madem piyasada modifiye parçaların satışına kdv ödeyerek izin var, taktırmak ta ser olmalı.Eğer bi sınır gelecekse kesinlikle desibel sınırı olmalı.Tok kimseyi rahatsız etmeyrcek egzosa, cam fşlmine,janta. Ve bodykite ceza kesilmemeli...
Ben bu uygulamaya karşıyım arkadaş.adamın arabasında bas bas bagıran egsoz olsada karşıyım xenon taktırsada karşıyım yok yere sis farı yaksada karşıyım.devlet önce gitsin dağdaki teroristleri şehirdeki bayrak indirenleri,torbacıları toplasın onlara ceza kessin ondan sonra caddelere insin.doğru veya yanlış arabasını severek iki parça modifiye yapan insanlara terorist muamelesi yapmalarına karşıyım.
Bu duman cikartan araclara polis simdi dur senin aracinin motorunda tuning var ceza kesecem mi diycek napicak bu duman olayi sacma. Otobuz minibuz kamyonet tirlar bir duman cikartiyo yemin ediyorum onlarin 1km de cikarttigi dumani ben sattigim 308 de 1 senede cikartamadim
Egzoz abart sesine gumbur gumbur muzik sesine bende karsiyim heleki gecenin bi vaktinde evimin onunden gecerken canlar titriyo yakalasam sokacam o beyinsiz kafasini egzoza bas kolanina terbiyesiz ukala kendini bilmez herifler bak sabah sabah yine aklıma geldi atarlandim
Bunun disinda cam filmi oncam on kapilarda abartmadan yaptirilan film hem cana hem cebe faydasi var ki ben bu film olayini hic anlamis degilim d segment araclarda fabrika cikisli arki on arka kapi full karartilmis olrak piyasa surulen araclar var. Benim simdi pahalı bir araci alacak kadar durumum yok diye bu foksiyondan mahrummu kalmam gerek. Abi burasi turkiye ya kim kime gecirirse