yıl 2014 hala arabanın sadece beygirle gittiğini sananlar var ya şaşırdım :D
Printable View
yıl 2014 hala arabanın sadece beygirle gittiğini sananlar var ya şaşırdım :D
orkun abi madem müdahil oldun sana bişi sorayım.
ben megane ile yarış 5-6 km şehre uzak bir yerde çevre yolunda trafiği keserek yapıyoruz. bu 5-6 kilometreyi ben basarak gittimm. bu zorlama bennim performansımı etkilermi.
Ali kardeşim, çok haklısınız, her defasında araç performansını düşük devirlerden itibaren tork değerinin ne denli etkilediğini izah etmeye çalışıyorum, umarım kısa zamanda anlaşılır değerli kardeşim.:)
Sevgili Zahir, eğer aracın her anlamda iyi durumda ise, 5-6km. lik yüksek performanslı kullanım aracı olumsuz yönde etkilemez fakat, turboşarj sisteminde hava emişi (intake) mutlaka mümkün olduğunca serin olmak durumunda olduğundan, intercooler, turbo ve intake hattını serin tutmak açısından fazla ısıtmamak amacıyla aracı zorlamamak şüphesizki daha verimli olacaktır.
Ne konuymuş arkadaş,iş ortasında ilk defa işimden çok fazla önem verdim bu konuyu okurken,doğrusunu söylemek gerekirse heyecanlıydı :) :D Neyseki tatlıya bağlandı herşey :)
Orkun abi ayrıca senin bu sakinliğine ve dürüstlüğüne hayranım ya baştan bu yana bakıyorum aha patladı aha patlıcak ama sen hala aynısın :D İftara gelmeni çok isterim ismin vardı gerçi eğer sildirmediysen.Görüşmek üzere...
valla onu bunu bilmem gecen bı a7 solladım sonra yanyola kaçtım ahuhhaha kazandım.75lık aga fazla değil
Sevgili Kadir, gerektiğinde konulara müdahil olmanın ve de objektif olarak doğruları paylaşmanın faydasına inanmaktayım, sonunda doğrulara birlikte ulaşılabiliyor diye düşünüyorum. Övgülerin için ise gerçekten müteşekkirim, ben de bir araya gelmeyi çok isterim, bir mani çıkmazsa görüşmek üzere değerli kardeşim.:)