işte ibretlik soru geldi :D
Printable View
Hic 318 le denemedim ama soyle diyim eski tjetimle 320 lerle bile denemeye tenezzul etmiyodum acikcasi bosa benzin sarfiyati ki e39 tugla gibi agir..tjette yazilim varsa 318-320 falan rahat gecmesi lazim ki uzaya kadar basmiycaksaniz zaten 200-210 a gelene kadar en fazla yanina gelir 520 gelipte geriden gecmesi zor o kadar kisa mesafede.
3.18 2003 model altıysa motorda en az %15 güç kaybı vardır ki bizim iş yerinde var bi arkadaşta 94 model 140 hp ama 140 gibi değiil sanki :) geçenlerde bindim benim dizel bile kafa tutar herhalde :D
seat leon fr var can bey :)
fabia rs otobanda resmen dalga gecti
zahirbaba nın tjet 0-100 2.2 !!! :D :D
Zahir e90 3.20 lerde 1600 twin turbo yokmuydu benmi yaniliyorum canim?
Boşa yakıt bile yakmana değmez hatta 3 boy ver. Ha illa geçsin diyorsa 4de 160 ile basın :)
Yani bikere 3.18 le kiyaslanmasi bile beni üzdü diyebilirim stoch tjetle 3.20 kisa mesafede en az 3 boy yedi benden yapmayin böyle şakalar arkadaşlar
yarışı grande punto kazandı avantaj vermeme ragmen, tüpte, benzine bile almadan 3-4 boy farkla geçtim
videosu
https://www.youtube.com/watch?v=TK3Wig4FVuQ
yorumları bekliyorum....
kalkışta nasıl geçer o bmw yaw :)
önce yanlışları düzeltelim...
bu araba 46 kasa değil 36 kasa..
bu araba 3.18 is mi yoksa 3.18 mi tam anlayamadım ki 95 üstü modellerde 4 kapı az da olsa Türkiye ye is modeli gelmişti onlardan mı? yoksa düz 3.18 mi?
36 kasa is ise zaten yukarıda benim sana yaptığım matematiksel hesaplamaları unut çünkü beygir farklı..