Dusuk kmler icin lpg gerek kalmayabilir ama 1 kez lpgli arac kiraladik sehir ici sehir disi klima acik 200 kmde 38 lira lpg yakinca arkadasim geldigi gibi aracina lpg taktirdi suan keske daha once taktirtsaydim diyor
GT-I9192 cihazımdan gönderildi
Printable View
Dusuk kmler icin lpg gerek kalmayabilir ama 1 kez lpgli arac kiraladik sehir ici sehir disi klima acik 200 kmde 38 lira lpg yakinca arkadasim geldigi gibi aracina lpg taktirdi suan keske daha once taktirtsaydim diyor
GT-I9192 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar araç için yorum yapmışlar ben farklı yerden yaklaşmak istiyorum :) eğer yeni çocuk sahibiyseniz bagaj olarak yetersiz gelecek bir kaç zaman sonra. Benim bagajda fix bebek arabası var arqçta benle gezer hep geriye pek bi yer kalmıyor hani hem bebek arabası hem mangal veya ne bileyim valiz falan koyulmuyor twtle falan giderken ya arka koltuğa koyacan eşyaları ya da bebek arabasını almıycan. Kısacası ilerüye dönük uzun vadede kullanacaksanız ilerde bagaj lazım olur diye düşünüyorsanız bence sedan bir araç bakın.
Ya benim anladığım siz yeni araç kullanmaya başlayan bir çift olarak hem şehir içi uygun yakıtlı,hem bakımı vs. ucuz hem de güzel bir araba arıyorsunuz. Benim tavsiyem bunlar için Punto olurdu. Ama Halil emmi her zamanki gibi doğru konuşuyor. Bebek koltuğu büyük yer kaplayacaktır. Eve götür getir yapma gibi bir şansınız yok. Benim aracımı sattığım ailenin de var bebek koltuğu. Koltukta sürekli bağlı tutuyorlar. Bir sorun yok şimdilik.
Arkadaşlar Allah nasip ederse yarın aracı alıyorum.
Yaptıracağım birkaç birşey var. Bunları size danışmak istedim.
1. Araç önden çekişli olduğu için ön lastikler biraz yıpranmış. Ön 2 lastiği değiştireceğim. Boyut olarak bu modellerde 195 mi 205 mi? Ve hangi markayı önerirsiniz. İzmirde yaşıyorum.
2. Aracın 60bin bakımına servis 600tl dedi. Özelde yaptırmak istiyorum. Fiyat olarak aşağı yukarı ne kadardır?
3. Servis park sensörüne 175tl fiyat istedi. Sadece sesli olana. Dışarıda fiyatları nasıldır?
öncelikle hayırlı olur inşallah kazasız belasız binersiniz :)
1-Ben 205 55 16 takmıştım çünkü 205 piyasada daha fazla bulunan ve fiyatı daha uygun olan bi ebattır. 195 biraz pahalıdır. Ayrıca 205 ile yere daha sağlam basarsınız fiyat aralığı söylemediğiniz için marka öneremiyorum
2-Nelerin değişeceğine göre değişir detaylı inceleyin derim.
3-Fun paketlerde park sensörü fabrika çıkışlı diye biliyorum.. fakat servisten daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum
1. Fiyat aralığım yok. Aklımda bulunsun 205 taktırayım. Marka olarak hangisi? Lassa, Pirelli, Yokohoma, Continental, Michelin ... ???
2. 60.000 bakımından neler değişekse onları değiştirmeyi düşünüyorum. Alternatör kayışından filtrelere kadar.
3. Serviste takılan park sesnörü ggde 50tl civarı. Neden bu kadar çok istiyorlar anlamıyorum.
bana kalırsa conti derim gayet kaliteli bi lastiktir ama daha uygun bi lastik alayım derseniz kesinlikle Sava derim çok kaliteli bi lastik kullandım ve bi daha kesinlikle sava tercih edicem. Kayışlar filan çok yüksek tutmaz özel serviste yaptırırsanız 400 tl'yi geçeceğini zannetmiyorum.
Bugun dort lastigi de degistirdim. Pirelli p1 takrirdim. 750tl tuttu.
Sent my Nexus 5 using