Bak kardeşim aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Önce sana bir menü listesi getiriyorlar o menüde neyin ne olduğu kilosunun kaç para olduğu herşey yazılı. Ayrıca Kuyu Kebabı 3 çeşitten oluşur. Yağlı az yağlı ve yağsız. Bu seçeneği de zaten size sorarlar. Kapalı ayranları da mevcuttur ama siz kendiniz sürahi ayrana istemişsinizdir. Keza sürahi ayran geldiğinde geri gönderip tekrar kapalı ayran isteyebilirdiniz. Salata çeşitleri ayrı ayrıdır. Yanına salata ister misiniz diye sorduklarında evet derseniz size menüden salata seçmenizi söylerler. 26 yaşındayım doğma büyüme Safranboluluyum. Her yıl binlerce kişi Çevrikköprü tesislerini ziyaret eder. Ben bu yaşıma kadar böyleydi bundan sonrada değiştiğini sanmıyorum. Konaklar pahalı değil araştırsanız günlüğü 50-60 liraya bile bulabilirdiniz. Safranbolunun merkezindeki Bağlar Saray oteline bile gitseniz size 400 lira fiyat çekmezler ki en lüksü orasıdır.
Size memleketimi nasıl anlattılar bilmiyorum ama konaklar 2 çeşitten oluşur yazlık ve kışlık olmak üzere. Yazlıklar mağara yolunda olanlardır kışlıklar ise o tarihi Cinci hanının olduğu yerdir. Yazlık kısıma bile gitseniz o kadar fiyat çekmezler. 2000 TL lik konak hangisi söylersen sevinirim. Keza konağın kapatmadıysan :)
Ha bu arada senin Safranboluya gelmen çok önemli değil. Yılda sadece 50 bin yabancı turist ziyaret ediyor memleketimi. Hepsi memnun ayrılıyor. Buradan gidecek arkadaşları yanlış yönlendirmezsen sevinirim.