usta videoyu çektim ilk sayfada duruyor sen hesapla.
Printable View
Video inandırıcı değil.... zaten videoda ne hikmetse yolu hiç göstermemişsiniz...
Yol eğimli miydi değil miydi diye soruyorlar.... siz ise hala ben 8 saniyede 100e çıkıyorum diyorsunuz..... 1 derecelik eğim bile aracın 1-100'ünü 2 saniyeye yakın kısaltır...... yani aynı arabadan yüzlerce kişide var herkes 1.4 tjet 120hpnin performansını sizin kadar iyi biliyor..... konunun inandırıcı olmadığını o nedenlede fazla uzatılmaması gerektiği kanaatindeyim.........
konunun silinmesini talep ediyorum :D
Arabayı askıya alıp bir video çekeyim 0-300 3 sn :)
hem arabayı kullanıp hem video çekince bu kadar oluyor. siz anca sallayın ben uçarım ben kaçarım diye çekin sizde beğenmeyenlerinkini görelim. öyle klavye kullanmaya benzemez, direksiyon biraz daha yuvarlak. tr de solda olur. iki koltuk arasındaki kola vites denir. bide ayak altındaki pedallar var. ama onu sonra anlatayım şimdi ağır gelmesin
Tamam başkan sen kralsın :) biz zaten anlamıyoruz neyse senden birşeyler öğrenmeye devam.
Valla iyi geyik konusu olmuş. Okuyup gülmek için bire bir :)
benim mesajım seviyesiz yorum yapana.Diğer arkadaşların fikirleri yorumları başım ustune.
Arkadaslar bu platformda kimse karsisindakini kucumseyici asagalayici yorum yapma hakkina sahip degil , bitek sizde akilli degilsiniz dalga gecer gibi yorumlar yapmayin. Saygi cercevesini asmayalim. Olumlu olumsuz yorum yapabilirsiniz. Bende olumsuz bir yorum yaptim video hakkinda ama direkt olarak zahirbaba ya karsi dalga gecer gibi saygisizca konusmayin LUTFEN
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Benim arabada Tjet sport hemde tek kapı ! seninkine göre daha hafiftir. acaba benim araba birde benzinli. Acaba 0-100 km 7 saniyede yaparm ki ?
Tek kapi olunca dahami hafif oluyo cahil :)
Ayrica inanmamak demeyelim o zaman yalan soyledigini kastetmis oluruz.
Hizlanirken birçok etmen hizlanmaya etki eder. Ruzgar durumu yol egimi yakit gibi etmenler. Sen hissetmessin ama ruzgar arkandan itekler tabiki bu etki eder. Yakitin yuksek oktanlidir etki eder. Yolda egim vardir etki eder vs..
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
arkadaşlar 1.4 tjet pist verileridir biraz da objektif bilgi verelim
Fiat Grande Punto 1.4 TJet 120 hp - Specs & Performance
Bu adamda şöförlük var arkadaş adam 8.5 saniye de 0-100 yapıyorsa bu adamın eli öpülür. Bitanesin Zahirbaba.
site avrupadaki 3 oto test dergisinin sonuçlarının ortalamasını alıyor...sadece bizim arabalar için konuşmuyorum bir çok arabada benzer değerleri gördük...amacım bu saçma tartışmayı harlamak değildi sadece ben şöyle yaptım böyle gittim demekten öte objektif olabilecek gerçeğe en yakın değerleri paylaşmaktı....saygılar