tüketici heyetine başvuruların cevaplanması en az 2 ay sürüyor. bilginize.
bir de fiat'a "parayı uzatmadan ver, avukatlık masrafıyla uğraşma sonra" dense ne cevap verirler acaba.
kabul etmezlerse 500 lira dosya masrafı için bir o kadar da (belki daha çok belki dha az bilmiyorum) avukata para vermeleri kendi saçmalıkları olur. emsal onlarca belki yüzlerce karar var sonuçta.
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
İcra müdürlüğünde memura gidip olayı anlatıyorsunuz.O da sizden pul,yarım pembe dosya ve 20 lira harç ve paranın yatması için banka hesap numarası alıyor.1 hafta sonra paranız hesapta.Yani avukat falan derdi mahkeme olayı yok.Avukata siz kendiniz önceden gidip faiz hesaplatabilirsiniz.Yıllık %9 faizi olmalı paranızın.Misal ben 2012'de 550tl dosya masrafını 2013'te 620tl olarak geri almıştım.Buradan da konu açmıştım zamanında.
Bizde fiattan kredi kullanmıştık yapı kredi üzerinden, babam da başvurdu bizimkide onaylandı, sdece paranın hesaba geçmesini bekliyoruz.Tahmini ne kadar sürede geçiyor hesaba bilgis olan var mı?
Cagri merkezimize ilettiginiz evrak talebiniz isleme alinmistir. Talep ettiginiz duzenleme tarihi 1 yila kadar olan belgelerinizi ucretsiz, duzenleme tarihi 1 yildan eski belgelerinizi belge basina 5 tl ucret karsiliginda 7 gun sonra subenizden alabilirsiniz. 08502220900
Bu dosya masrafı derdine bende düştüm finansbank dan bu güne kadar ayri ayri 10 kredi cekmişimdir toplamda 50 bini bulmuştur dosra masrafları 1000tl olsa ugraşmaya deger. Dekontları bulamadım finans bankdan istedim onlarda üsteki mesajı göndermişler
Aslında bu tür işler hepimizin başında var, avukat arkadaşları olan varsa bir vekalet versinler, hem arkadaşınız hem siz kazanın. Genel olarak çözüme ulaşıyor bu dosya masrafı şikayetleri, kimi banka hakem heyeti kararına diretmiyor kimisi mahkeme kararını dahi temyiz edip yargıtaydan dönene kadar vermemekte ısrarcı oluyor.. umarım hepimize kolayı denk gelir![]()
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri