Selamun Aleyküm abilerim, kardeşlerim.
Uzunca bir müddet araştırdıktan, öğrendikten sonra GP 1.4 T-jet almaya karar verdim. Aklıma takılan ufak detaylar var onları gidermek için işin ehillerine başvurmak istedim
Daha önce 106 gti, 1.6 ies, vti derken type-r hayalime ara verip orta miktarda ama donanımlı araç arayışına girdim. Donanım ve güvenliğe olan önemim giderek artmaya başladı sanırım büyüyorumTam da böyle bir araç ararken Punto çıktı karşıma. NCAP'ten 5 yıldız alması, ESP vs. donanım içeriği, 6 havayastığı, ve Turbo benzinli olması ilgimi çekti ve karar kıldım. Allah nasip ederse aldığımda fazla bi şey yapmak istemiyorum düzboru, filtre, warex, yazılım vs. ufak şeyler bana yetecektir.
Asıl sorum ise şu bildiğim kadarıyla dinamik 4 kapı ve sport 2 kapılı var. Satarken iki kapılının daha zor olacağını biliyorum ama 2 3 sene kullanacağım için bu dert değil benim için eğer iki kapılı alırsam tabi. Bu iki model seçeneği arasında donanım olarak ne farklar var. Okuduğum yorumlarda sportun daha donanımsal olduğunu gördüm sanki yanlışım varsa lütfen düzeltin ki bilgi almak için zamanınızı alıyorum. Dinamik versiyon da dijital klima esp vs donanımlar 6 hava yastığı ve aklıma gelmeyen donanımlar yok mu bunu öğrenmek istiyorum.
Uzun oldu biraz ama zamanınızı çalıyorum hakkınızı helal edin, yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, Allah'a emanet olun![]()
Yer imleri