nereye 6 lt yakıyor nereye 5 e dayandı ? dostum dizel şuan da 4,30 ayrıca dün aşırı yoğun istanbul trafiğinde 5,1 gösteriyor yol bilgisayarı bence dizel hala avantajlı ayrıca tjet kadar olmasada bastınmı iyi gidiyor
Printable View
Siz dizelle basin 5.1i görsün araciniz:)) Ben buna gulerim birader. Ayaginizi aman mazot gidecek korkusuyla pedala basarsaniz anca 5i gorursunuz. Benim tjeti kullandigim gibi dizel kullanin siz 40 kurustan assa yakamazsiniz. Sehir ici pes pese gidelim ben her turlu dizelden daha az yakarim..
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
5 yil punto fire kullandim gaza korkarak bastigim araba oydu ki fire sinia tasarruflu bir arac (vites oranlari uzun gitmiyordu o baska) simdiki arac punto multi gaza bastinmi yutuyor yolu bu mevsimde performansli kullanima ragmen 5.5 Ankara sehir ici ort. Diyecegim su her iki aracida farkli motorlarda test etmis biri olarak. Dizel hem ekonomi hem de satis fiyati acisindan her turlu avantaj. Daha onemlisi satarken dizel araniyor hep benzinliyse nekadar da temiz olsa bakmiyabiliyor insanlar km cok yuksek degil ve dizelse arac elden cikmasi daha kolay bizzat bunu da tecrube ettim..
GT-I8190 cihazımdan gönderildi
Zenginsen DİZEL. Fakirsen Benzinli.Hatta Tüplü..
Adana da 1,2 lpgli symbol kiraladim araci kiralayinca depoyu fulledim 192 km sonrasinda tekrardan fulldedim lpg 2.46 38.5 tlik lpg almisti bunun 70 km kadarinda klima acik 80 85 kmsi ise sehir icindeydi tuketim olarak gercekten cok basarili bir arac
GT-I9192 cihazımdan gönderildi
kesinlikle ve kesinlikle dizel almani tavsiye ederim tamam mazotta zamlandi ama arac az yakiyor benzine gore bu bir gercek misal benim okul ev arasi git gel 25km 120km sadece 30tl lik mazotla yaptim 27 kurus falan yaktim ki kullanimimda trafik yogunlugu asiriydi gayrettepeden balat arasi ki mecidiyekoy cevre trafigini bilen bilir ama ablamin benzinli aracini aldigimda 60tl falan benzin yaktim tam yarisi
Kardes arac duzgunse prpblem degil. Bazen 100.000 deki arac 170.000 deki aractan daha cok sorun cikartiyor. Tercihen servis bakimli bi fire alin.. Ayrica yukarida tjetle 38 kurus yazmisim 28 yazacaktim... Ortalama 90 tl ile fire normal kullanimda 400 basarsan 340 350 km yol yapar lpg de.. Var gel ordan hesapla. Dizel 25, 30 kurus arasi yakar. Kimseye inanmiyorum dizelin fireden az taktiğina dair. 4.30 olabilir mazot. 2 ay önce falan 4.75 olmustu hatirlarsaniz.. Lpg 2.40 arkadaslar arada 2 liraya yakin fark var. Fire 8 10 lt arasi yakar lpg de. 10 lt yaksa 24 kurusa gelir. Hadi 25 de.. Her depoda 10 tl likde benzin yqksa isinana kadar.. 100 tl ile 400 km goturur fire benzin&lpg karma degerle.
Herkes araci neyse onu övmeye calisiyor biraz adil olun :)
Fire tork olarak mjetten daha dusuktur tek dez avantaji bu. Yakiti assa yukari aynidir.
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "