Bakıyorum öyle de içime sinmiyor :)
Printable View
arkadaslar bugun araci gordum arac arkadasin dedigi gibi cikti ufak tefek masraflari cikti onlarida dustu yanliz bir sorun var arac antalya araci on kaputun sag taraa avuc ici gunes yanigi azda tavanda var boyatmak gerekirmis baska cozumu yok herhalde sizce cok sorun mu araci almada ama arac orjinal boya yok
Sizce sorunmu derken ? Aracı biz değil siz kullanacaksınız hocam :) sonuç itibari ile sizin ravınız olacak gözünüze hoş gelmiyorsa boyatın gitsin. Bizim Türk milleti aman boya olmasında soluk çizik boyasız arabaya binmeye biraz alışkın :) üstünüze alınmayın sakın :)
karbon kaplama yaptır tavanave kaputa sonra istersen söktürürsün 3m marka sorunsuz çıkıyor iz miz bırakmaz diyorlar. Şimdi boyatırsan da resimli ve belgeleri sakla yoksa araba takla mı atmış derler.
evet bence tavana boya sürmeyin.Parlak folyo kaplatıp ruhsata işleyin.Kaput boyanabilir ama belgeleyin kesinlikle.
C2105 cihazımdan gönderildi
kör malın kör alıcısı olur diye bir söz var..ben tek kapı lada samara aracımı baya bir kar ile satmıştım..kim alır tek kapı lada samarayı??? dünyada sadece ben ve o arkadaş mı?? oluyor çıkıyor merak etme..ama araba temiz ve düzgün olsun..