Değerli abiler bugün saat 22:00 gibi sahilde çevirme vardı. Telefonla uğraşıyordum mesajıma yanıt verdim kafamı kaldırdım polis! Yaktı fenerini dur işareti yaparak. Duruyormuş gibi yapıp bastım gittim(Ehliyet yok,çıkmasını bekliyorum yeni aldım) yakınlarda da akrabamın evi var oraya gidene kadar bi cayırtı kopurtu. Polis ekip arabasına binene kadar ara sokağa girdim zaten peşime düştü mü düşmedi mi bilmiyorum. Sizce ceza gelir mi sakin bir şehirdeyim gelirse ne kadar gelir böyle bir şey yaşayan var mı aramızda?? Birde gelirse babama çaktırmadan kendim ödeme şansım var mı? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
eskisi gibi değil artık ,Vergi Usul Kanunu’nun yoklamaya ilişkin Maksat ve Yetki başlıklı 127. maddesi,sebebsiz yere durmamamın cezası (sebebi var ise mahkemede delillerle gösterirsin)
cezası 407 tl den 2120 tl ye kadar çıkabiliyor
Tamam ben arabaya çalıntı ihbarı veriyorum o zaman( abi sen ne diyosun 407den başlarsa babam ağzıma lahmacun küreğiyle vurur
496 tl ceza gelmişti bana![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Dursan arabanı parka çekerler babana sırf ikiyüz üçyüz lira ceza yazarlardı. Keşke dursaydın
Arkadaşlar dur ihtarına uymayanların sonu pek iyi değil. 36 maddeden ve 1 göreve engel olmadan yazmaya başlarlar. Sorun yakalanmamak değil yakalandığınızda ne olacağı. 49 TL den 8bin liraya kadar idari ceza, 2 yıl ile 5,5 yıl arası hapis cezası, aracın trafikten men edilmesi, ehliyete 1 ila 3 yıl arası el konulması ihtimali söz konusu.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
O zaman sabah babamla konuşup arabaya çalıntı ihbarı verdiricem. Harun abi vallahi içimi kararttın yahu
ehliyeti yeni aldıysanız ve belgeler mevcutsa yanınızda taşısaydınız keşke.O belgeleri gördüklerinde birşey demiyorlar...
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
Ehliyet emniyette parayı verip alınmayı bekliyor. Genelde belgeleri taşırım ama bugün şans eseri aldım arabayı.
Durup polisle anlaşaydın be başkan...bana da oldu aynı şey.Anlayışlı adam çıktı, benimle beraber evime geldi.Zaten yakındı.Belgelerimi gördü, bi çay ikram ettim lafladık gitti.Gıcık bi adam olsa da, en baba yazacağı ceza 200 liradır.Umarım polis görmezden gelmiştir seni...
Sony Xperia L cihazımdan ile gönderildi.Olası Yazım Hatalarım İçin Özür Dilerim.
Arabaya calinti ihbari verdiremezsin olay dun oldu dun vermen gerekirdi olaydan once yok oyle yagma
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Konu mucar tarafından (20/03/2014 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri