leomar32 adlı arkadasımızın aracı satılık. Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 153399349 telefondan bi ulaşın isterseniz.
merhaba arkaldaşlar elimde 22bine yakın param var
3 kapı GP ler gözüme çok hoş geliyor orj. çelik jantı sis farı olsun istiyorum t-jet sportlara baktımda istediğim her şey mevcut önerebileceğiniz t-jet sport varmıdır hangi ilde olduğu pek önemli değil
dört kapı t-jetlerde orj. donanım jantlı göremedim.
Konu kadir07 tarafından (12/03/2014 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
leomar32 adlı arkadasımızın aracı satılık. Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 26.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 153399349 telefondan bi ulaşın isterseniz.
En güzeli bütçeyi biraz yükseltip tjet sport almak herşeyiyle diğer puntolardan farklı bence![]()
lpg li araç düşünmüyorum.
T-jet'e lpg yakıştıramıyorum.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Fire a binip gitmemesinden müzdaribim.
Basınca bile gitmiyor ve bide basınca köpek gibi yakıyor, mecbur LPG taktırdım.
T-Jet en azından sağlam gidecek ve LPG olunca çok yakmayacak..
Hem altınızda bir canavar, hem de ekonomik bir araç olacak..
Fire motor çok dayanıklı ve çok km yapabilecek bir motor. Lpg ile ise resmen kokluyor yakıtı fakat performans olarak çok üzüyor. Hele uzun yol resmen çile oluyor. O yüzden Tjet almak daha mantıklı. Ve bence tjet alıp lpg takmaya da gerek yok. Benzinle bin gitsin. En çok yakacağı 40 krş olur. O performans içinde 40 krş değer bana göre. Zaten çokta binmiyormuşsunuzBiraz paranızı bankada tutup temiz bir tjet bulabilirsiniz. 2008 model 24-25 civarı
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri