Ben de geldim koroglu pide nin tam karsisindaki girisin onundeyim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Printable View
Ben de geldim koroglu pide nin tam karsisindaki girisin onundeyim
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Bende biraz geç kalıcam çok trafik var
Bende geldim kimseyi gorenedim trafik fena park yeride zor nerde toplanicaz
İyi eğlenceler arkadaşlar, fotoğraf ve videolarınızı bekliyoruz :)
Arkadaslar biz uc puntocu otoparkta bekliyoruz nereye gelelim
Florya sosyal tesislerin kapısının sağ tarafında oto yıkama yazan yer
Kayboldum biri beni arasın acil 05353483176
Araci otoparka park ettim fakat ne tarafa dogru gectiniz ?
Fırat Tu
Luna parkın yanındayız
2 puntocu lulaparkin orayız.Net tek bir yer belirleyin toplanalim herkez kendi kendine tek basina dolasiyor
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Guncelll. Koroglu pidenin karsisindayiz 8,kisi varizzz burdaa bekliyorzzz
05458920815
güzel bir buluşma oldu herkese teşekkürler:D
En azından sonu guzel bitti.Bir daha ki bulusmayi sakin bir yerde yapsak daha iyi olacak gibi. Istanbul icinde bu is cok zor oluyormus.Aslinda zor olmazda katılım cok oldugu icin bir dshaki bulusma daha gemis bir sahil kenari olursa daha iyi olacaktir.Bana yakin oldugu icin söylemiyorum ama gidemler vardır aramızda mutlaka, tam bize gore alan var :)
[QUOTE=aliastam;901533]En azından sonu guzel bitti.Bir daha ki bulusmayi sakin bir yerde yapsak daha iyi olacak gibi. Istanbul icinde bu is cok zor oluyormus.Aslinda zor olmazda katılım cok oldugu icin bir dshaki bulusma daha gemis bir sahil kenari olursa daha iyi olacaktir.Bana yakin oldugu icin söylemiyorum ama gidemler vardır aramızda mutlaka buyukcekmece Gürpınar sahilde, tam bize gore alan var :)
katılan herkesin ayağına organize edenin ellerine sağlık. havuzlu bahçenin ordaki toplaşmada en son 18 punto saydım. + larla birlikte rahat 30 kişi vardı sanırım. konvoydan oğlanın huysuzlaşması yüzünden yenibosnada ayrıldım. sonra ne yaptınız dostlar.
bir sonraki buluşma için güzel bir deneyim oldu bence. elimdeki fotoların güzel olanlarını atarım birazdan.
Ergin abi videoyu unutma :)
Katılan herkese teşekkürler..En uzakda oturan bendim heralde sancaktepe sarıgazi'ye yolum uzun olduğu için bende yenibosnada ayrıldım.. hernekadar iyi organize olamasakda biraraya gelip bişeyler yapabilmek güzeldi. fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz..
Katılan herkese teşekkürler. Yemek işini halledemedim çok mahçubum bu konuda. Herkesten özür dilerim, özellikle aileleri ile gelen abilerimden. Ama en azından İstanbul'un potansiyeli belli oldu. Bundan sonraki buluşmaları daha organize şekilde yapabiliriz. Ama sonu güzel bitti konvoyumuz çok güzeldi. Video ve resimlerimiz var. Arkadaşlar yükleyecektir. Tekrardan gelen herkesin ayağına sağlık.