tüm arabalarım fiat markasıydı.son 2 aracımı sıfır aldım.tekrar alacak olsam 2 defa düşünürdüm.
Printable View
tüm arabalarım fiat markasıydı.son 2 aracımı sıfır aldım.tekrar alacak olsam 2 defa düşünürdüm.
ben bu konuyu kafamda açmıştım daha önce :=)
tereddüt etmeden yine gp derim..
kaldı ki 15 ayın sonunda 46 bine ulaştım, kredi durumları müsait olursa sıfır bi gp ile değiştirmeyi düşünüyorum.. yine siyah yine tek kapı!
46 bin km.nin sonunda direksiyon başına geçtiğimde hala içimde bi yanımı kuvvetli hissettiren bir güç var bu arabada.. ve bu gücü hissettirecek başka direksiyonlara sahip olmak için çok para lazım.. bunu gp çok daha makul fiyata bana sunuyor..
karşı kaldırımdan arabaya doğru geldiğimde az söylemedim içimden " bu arabada bişey ve çokşey var " diye..
sorunları mı? bence teferruat..
viva gp
Kendi sınıfındaki araçları düşünerek GP derdim...Geçen gün arkadaş dizel fiesta aldı...İçine bindim...küçük bir tur attık...Gp nin daha geniş ve rahat olduğunu gördüm..
ben zaten sürekli italyancıyım ne olursa olsun alfa ve fıattan vazgeçemem hoş maserati ve ferrariye gücüm yetmez ya ben biraz abartıyorum sanırım diğer markalara binince konuşamıyorum ama bu italyanlarda var birşey hergün sorun çıksada vazgeçemem fıat tekrar krize girse kurtarmak için araç alın deseler düşünmeden alırım bazılarınız abartma diyor ama abarth ıyorum ne yapayım hastalık bu arada bir gün vazgeçersem bu araç bmw olur gerisi benim için sadece araba ama bmw ve italyanlar otomobil yapıyor
benim için 0 larda pek araç yok diebilirm aslında biraz eskiciyim ha şuanda artık gp m yok ama başka araba tercih edicek olsam:
*1991 crx vtec
*1997 golf gti mk3
*2001 civic 1.6 vtec
yenilerden benim için öle o kadar modifiye edicek araba yok eğer maddi durumu yükseltebilcek olsam gp almak yerine sadece tamamen spor sınıfa atlayıp mugen type-r alırdım... :)
ama bu durumda alabilceklerim arasında araba almaya kalksam 90 hp multijet beyaz tek kapı skydomelu emo olurdu... :)
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın!
alırım ama sky-dome'lusunu ve sıfırını... (planlar da bu yönde zaten)
Katiyen almam 2 kere cıty motoru değiştim bır kere turbo,tavan,deri direksiyon ve viites topuzu,arabanın her yerinden ses geliyor bır hafta yapılıyon sonrakı hafta tekrar başlıyo servis elemanları ile aile oldum utanır oldum servise gitmeye..
bundan önceki arabam fiat bravo hgt idi
2 sene sonraki hedefim
yeni fiat bravo
b segment alıcaksam kesinlikle gp alırdım.
bazı arkadaşların sorunlarını okuyunca hayret ediyorum puntodan önce 9 sene marea'ya bindik belki inanmazsınız ama bir kere bile bozulmadı 9 senede.punto'm da öyle sağlam olur inşallah.33000 km de bi sorun çıkarmadı ''' maşallah deyin :) '''
arızalardan dolayı canı yanan arkadaşlar haklı olarak eleştiriyor ama neredeyse 10 yıllık bir fiat kullanıcısı olarak olarak şunu biliyorum
FİAT SANDIĞINIZ KADAR ÇÜRÜK Bİ MARKA DEĞİL
:) maşallah ...:) marea/brava/bravo avrupada bazı araştırmalara göre en sorunsuz araçlardır en az servise gidenlerdir...k.pederde 2001 1,6 elx brava var benim ısrarımla almıştır astradan focustan döndürdüm adamı, sıfır aldık 2001 fiyatı 10 500 tl diğer bahsettiklerim 14-15 000 lerdeydi özelliklerde fazla var eksik yok... şimdi hala kullanıyor ve 8,5 yıldır sadece lastik,akü ve *ayıp* olmasın diye 50 000 triger seti değişti şimdi 65 000 tık yok...
Son 3-4 seferdir hep Punto alıyorum:) Bundan sonra da devam ederim.Maddi imkanlarım elverse sanırım başka bir araç daha alırım ama bir puntom muhakkak kapıda durur:)
Fiat ın arıza istatistikleri sanıldığı kadar yüksek değil.Hatta Türkiyede fazlaca itibar gören başka markalardan daha güvenilir diyebilirim.Forumumuzda da eskiden bir başlık açılmıştı arıza çıkarma oranlarıyla ilgili,
Tabi zaman zaman sorun çıkartmakta ve bunların bazıları bazı arkadaşlarımızın başına geldiği için haklı olarak üzülmekteler...
Evet alırım, Skydome + Dualogic + Diesel alırım, rengi de yine kırmızı olur.
Kesinlikle yine punto alırım ama, aracında tek şikayetim bagajımın küçük olması :(
t-jet'in triptroniği çıksa vazgeçilmezim olacak ama nedense çıkarmıyorlar....
Eğer soru Punto alırmısınız ise kesinlikle EVET.
fiat ta alınabilecek 2 araba var. punto ve bravo. eğer bunları almazsam seat leon