bence bekle 1 yaş küçük olur . bende 15 gn beklemiştim 2007 ağustosta 2008 almıştım.
arkadaşlar evomun şiparişini verdim 1 temmuzda arabamı teslim alıcam.ancak dün servise gittim araba hakkında bilgi almak için satıştaki elaman 1 ağustosa kadar beklersen 2012 model araba verelim dedi.bende sabırsılanıorum bir an önce evoma kavuşmak istiorum.şuanda arabamda yok baya zorlanıorum ve onlara şöle bi teklifte bulundum eğer bana bi araba verirseniz beklerim die onlarda pazartesi haber vericekler bana.siz ne dersiniz beliyeyimmi?![]()
bence bekle 1 yaş küçük olur . bende 15 gn beklemiştim 2007 ağustosta 2008 almıştım.
Beklemeye değer gibi ama hevesiniz kaçmayacaksa...
valla ben ağustosa kadar bekleyemedim aldım bugun bir haftası olacak![]()
2012 model araçlar, Ocak ayında çıkmayacakmıydı?
Bence mantıklı bekleyin derim![]()
bence beklemeye değer..
yeni kanunla 1 ağustostan sonra üretilen araçlar (gümrükten giriş yapan değil) 2012 model olacak diye bi haber okumuştum sanki, 1 ağustostan sonra üretilen arabanında buraya gelmesi 1 ayı bulur herhalde![]()
bence de bekle.... bir yaş genç olsun... satarken 1 yaş önemli olur....
hayırlısı olsun diyelim ve eğer imkanınız varsa beklemenizi öneririm, Allah sattırmasın fakat yarın öbür gün satmak istediğinizde gerçekten 1 yaşın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız. kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Bence de bekleyin.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
neden böyle bi teklif te bulundularki?
karları varmı bu işten? yoksa bir dost tavsiyesimi?
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Aynı fiyat garantisini veriyorlarmı ? Veriyorlarsa bekle,vermiyorlarda o günkü kurdan yeni fiyat hesaplanır denirse bekleme.
kesinlikle bekleyin...1 yaş ilerde fark eder satarken vs vs durumlarda...
Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit
Kesinlikle beklenir. 1 ay nedirki. fiyat farkı yansıtmayacaklarsa beklemeye değer.
aynı fiyat üzerinden vericekler yarın gidip kesinlik kazandırıcam.bitane araba istedim ağustosa kadar bakalım yarın herşey belli olucak.herkese teşekkürler
vergisini öderken 1 sene fazladan yüksek vergi vereceksiniz ama bunu da unutmayın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri