-
Manisadaki araçtan vazgeçtim, tramer sorgusunda 10.500 tl lik bir kayıt görünüyor. araç sahibine sordum net bilgisi yok. ama müşteri-servis şişirmesi gibi bir tahmini var emin olmasada. bende 40 bin lira bağlayacağım bir araçta böyle bir kayıt olmaması gerek diye vazgeçtim üzülerek. çok beğenmiştim aracı.
Sultanbeylideki beyaz cam tavanlı dinamik plus a baktım bu akşam. araç içi dışı tertemiz. tek parça değişen var kırmak otoda kayıtlı. sol arka çamurluk. bagaj kapağı ve arka kapıda bir iki karış boya var.. 37,5 bin tl de fiyatı. kabul edilebilir sanırım. fakat aklıma birşey takıldı.. benim sport style bravomun ön göğüs ve kapı döşemerlinin üst kısmı bir kumaşla kaplıydı, ama bunda ön göğüs üzerinde bir kumaş kaplama yok. s2 makyajlı araçlarda ön göğüs direk plastik mi geliyor? dinamik plus kullananlar söyleyebilir mi ?
-
airbag değişimi logodan dolayıdır. logo kabarcık yapınca onu değiştirmek için air bag' de değişiyor.
-
Manisada ki araçtan vazgeçtim. 10.500 hasarı kaydını görünce. Diğer beyaz cam tavanlı dinamik plusı alıyorum kısmetse. servis kayıtları da trameride tertemiz. sadece tek parça değişen var kırmakta.
tek kafama takılan dynmic plus ların göğüs kısmı kumaş kaplama olmuyor mu ?
-
bravo alcaksan sport style al derim, yinede tercih senin
-
10500 tl hasar kaydı az sayılmaz, yüksek bir rakam eğer böyle bir hasar kaydı varsa o araba bence o paralar etmez, zaten ön tampondaki boya çatlağı epey dikkat cekici, bende 16 2011-2012 arası skydome ve otomatik bakıyorum ama başka araç seceneklerimde var hangisini önce bulursam onu alır.....
-
ön göğüs kaplaması sorusuna cevap yok mu kimseden : ) ?
-
Merhabalar uzun suredir foruma girmemistim. On kisimda kaplama yok. Makyajli bravolarin göğüs kısmı Acik renk karbon kaplamadir.
-
üst kısımda kaplama yok doğru değil mi ? yolcu airbag in olduğu kısımlar..
-
bendeki sport style. n taraf yanı teyp surucu hava yastıgını oldugu yer carbon kaplama.ust yani on cama dogru siyah kumaşımsı tarifi zor bir malzeme.ince ince çizgileri var gibi. ama dynamicler hakkında inanın hiç bilgim yok.
-
O kaplama değil plastiğin özelliği dynamic lerde aynı zaten.hissiyatı kumaş gibi
-
hayır 2008 sport sytle da göğüste kaplama var. hatta bendeki güneşten kabarma yapmıştı.