biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı
Yakında bizim Puntoları bedava hatta üzerine para verilip satan sahışlar görecez. Bu ne biçim bi ikinci el piyasası anlamıyorum. Milyon tane özelliği olan araçlarımız öldüm fiyatına gidiyo. Adam 37- 38 bin para verip sıfır araba almış 31500 e alıcı bulmaya çalışıyo sıfır arabasına. Millette burun kıvırıyo. Son 10 yılda ülkeye iyiden iyiye giren kore arabaları bile peynir ekmek gibi satılırken Fiat bide italyan malı -olacak; ikinci elde zayıf arkadaş. Allahınızı seviyosanız gül gibi arabalarınızı beleşe satmayın.
Arkadaş ev alacaksan da araba alma bilader parana zorun mu var? Ne mal millet olmaya başladık anlamıyom la...
Ahaaa 35 bine yine sıfır aldım. Dün arabam 40 bin olmuş listede... Bugün 33 bine satıyorum desem bi Allahın kulu dönüp bakmaz... Neden? Çünkü Almanınki datlı geliyo vatandaşa Wv (polo daha bu ve ilk bakım) bakıma götürecek 950 Tl bakım ücreti ödeyecek yaa.... Yada ikinci el alıp aldığı adamdan kazık yicek ya. Yağı suyu-lastiği-aküsü vırtı zırtı. Aramızda yani genel olarak (forumu kastetmem asla) öyle malll öyle kalın kafalılar var ki laf da kar etmiyo.
(Bu benim keyfe keder sitemim kimse üzerine alınmasın... Cevaba gebe bi mesaj değil okuyun geçin)