hayır 1 de bırakmanız daha iyi el freninin Allah korusun olacagını hiç sanmıyorum ama halatı malatı kopar kaçırır falan araba kompresör üzerinde kalması daha iyi. boşta araba bırakmayınız.
Otomatik viteste aracı park ederken 1 konumunda mı? Yoksa N konumunda mı bırakmalıyız. Ben genelde 1. viteste bırakıyorum. Şanzımana bi zararı var mıdır?
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
hayır 1 de bırakmanız daha iyi el freninin Allah korusun olacagını hiç sanmıyorum ama halatı malatı kopar kaçırır falan araba kompresör üzerinde kalması daha iyi. boşta araba bırakmayınız.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Aracı 1. viteste bırakmalısınız hatta rampalarda yokuş aşşağıya dururken r konumunda bırakmanız daha iyidir. Ben duallogic olan aracımı daima bu şekilde park konumunda bırakıyordum. Özellikle kısın asla aracı N konumunda bırakıp el firenini çekmeyiniz, hava şartlarından dolayı arka kampanalar donacagından aracınızı hareket ettıremezsınız. Aracı daima viteste bırakmak makul olanıdır.
Arkadaşlar otomatik tecrübem yok toplasanız sadece 10saatlik bi kullanım deneyimim var da P harfi vardı tam otomatiklerde duallogiclerde böyle bişey yok galiba dimi? Bir de arkadaşımda c2 VTR var triptonik onu da 1de bırakıyodu hep..
M.K.ATATÜRK
valla ben hep n de bırakıyodum aracı. iyi oldu bunu öğrendiğim. teşekkürler arkadaşlar.
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
ne zaman otoparkçıya versem P zannedip N ye alıyorlar![]()
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
bende bu konuda hep şüpheye düşmüştüm sürekli n de bırakıyordum ama ötmesi bir süre sonra zoruma gidince sanırım n de bırakmamak gerekiyo dedim kendi kendime![]()
Bizim araçlar tam otomatik olmadığı için P yok. Düz vites gibi düşünün (zaten özünde düz vites araç). Söylendiği gibi yokuş aşağı R'de, yokuş yukarı 1'de bırakılması gerekiyor. Düz zeminde ise 1 ya da R'de, yani herhangi bir viteste.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri