Fatura olmadan araca plaka bile vermiyorlar büyük ihtimal bayide kalmıştır isteyiniz
İyi akşamlar arkadaşlar az önce bi kaç konu okuyordumda aklıma takıldı oralarda okuyunca. aracımı 15 ağustos da aldım 2 ay önce. ve sıfır aldım birmot bayiden.
ama bana bir fatura kesilmedi fatura almadım şimdi konularda okuyunca farkettim. bilen arkadaşlar yardımcı olursa bilgileriyle sevinirim
Araca fatura kesip bana vermeleri gerekiyormuydu ?
Bu faturanın olmaması beni ne gibi zora sokar ?
KIRCAALİLİ
Fatura olmadan araca plaka bile vermiyorlar büyük ihtimal bayide kalmıştır isteyiniz
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
İrsaliyeli Fatura almalısınız. Klişe bi faturası var Fiatın bayidedir mutlaka isteyin.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Yarın ilk işim bayiye gidip faturayı istemek olacak.. Peki bu faturanın olmaması bi sıkıntıya yol açarmı ilerde bi şekilde.
KIRCAALİLİ
o faturanın sizde olmaması hem sizin için hem de Birmot için sıkıntıdır. Siz aracı aldığınızı fatura olmadan ispatlayamazsınız (her ne kadar sıfır almış olsanız, ruhsatınız var olmuş olsa bile ortada fatura ya da sözleşme yoksa tüm belgelerin sahte olduğu varsayılır, özellikle denetimlerde biz öyle hareket ediyoruz); Birmot da aracın satışından sonra bu satışın olmadığını faturanın iptal olduğunu maliyeye bildirerek vergi kaçırabilir. O yüzden her şirket fatura kesmek ve karşı tarafa bunu iletmek zorundadır. Bayiye gittiğinizde kesinlikle bu faturayı alın. Aracı teslim ederken size bu faturayı teslim etmek ZORUNDALAR; faturasız teslim almanız biraz sizin hatanız olmuş. Ancak size faturasını vereceklerdir bayiye gittiğinizde ve durumu açıkladığınızda.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri