19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Punto dayanışması :)

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Standart Punto dayanışması :)

Arefe günü çalıştığım için dün köye gideyim mezarları ziyaret edeyim ve akrabaları ziyaret edeyim diye düşündüm ve köye gittim ( ankara - çubuk )

Dönüşte bi puntonun lastiği patlamış sağa çekmiş. Lanet olsun içimdeki punto sevgisine durdum yardım edeyim diye eşi ve çocuğuda vardı. Krikosu yokmuş stepne yerine lpg baglattıgı icin aparatları falan almamış yanına. Krikomla aracı kaldırıp lastiği söküp lastikciye götürdüm getirdim. Aracın lastiğini tekrar taktık yolda kalan arkadaş yoluna devam etti.

Punto değilde başka bi araç olsa yardım etmezdim Kendime gülüyorum
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

2. Bu mesajı için 7 kişi Arrest'ye teşekkür etti:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Yolda gördüğümde gözüme şirin gözüküyor vesselam.Ben de punto gördüğümde aradaki mesafe 1 km olsa dahi mutlaka yanına gidip görmek isterim.Bağımlılık yapıyor valla bu araba.Takdir edilmesi gereken güzel bir davranışta bulunmuşsunuz.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

Abdullah Eşmen
    reis03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 5

karşımdaki araç puntoysa her zaman yol veririm

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yolda gördüğümde gözüme şirin gözüküyor vesselam.Ben de punto gördüğümde aradaki mesafe 1 km olsa dahi mutlaka yanına gidip görmek isterim.Bağımlılık yapıyor valla bu araba.Takdir edilmesi gereken güzel bir davranışta bulunmuşsunuz.
    Eyvallah hocam sağolun.

Alıntı reis03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karşımdaki araç puntoysa her zaman yol veririm

aynen trafikte her zaman yol veririm
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

geçen beyaz bir punto emniyet şeridinden gelip aniden önüme girdi normalde emniyet şeridinden gidip sıkışınca önüme girenlere asla yol vermem ama punto yu görünce yavaşlayıp araya girmesine izin verdim

recep Zula
    thezula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

oha bi ben değilmişim yolda görünce nedense kendimi mutlu hissediyorum yaşasın punto kardeşliği
    Allah'tan başkasına ihtiyaç duymadan yaşarsan , oda seni başkasına muhtaç etmez.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

bende garajda benim arabaya cila atıyorum garajda anayolun kenarında kaldırımdan giriliyo bizim mahalledede pazaryeri var. o günde trafik çok yoğun araba çekcek yer yok bizim mahallede neyse baktım garajın önü bi karardı kapıyı açtım baktım bordo bi punto adam müsade istedi 15 dk işi varmış pazarda, bnd oraya hayatta araba koydurmam araba yaklaştırmam ona müsade etmiştim o gün. arada garajda ayıptır söylemesei alkol alırım evde misafir olunca bizim neyse yine aynı öyle bi gün ben garajdayım içiyorum alkol bitti tam garajdan çıkıcam kapı küt etti açayım diyorum zorluyorum yine gümlüyo kapı neyse dışardan bi korna sesi geldi sonra kapı açıldı baktım beyaz mıtsbushı minübüs arabanın kapı boydan boya göçmüş adam sıfıra sıfır yanaşmış benim kapıya bende demir kapıyı zorladıkça adamın kaportayı göçertmişim. adamla burun buruna geldik o gün napayım diyorum ben bilmiyodum çektiğini öyle zorlanırmı kapı diyo bana.

ERHAN SAKABAŞ
    teacherofenglish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    76 AP 006
    Edilen teşekkür: 29

Bende karşı yönden gelen farkettiğim puntolara selektör yapıyorum.Bazıları tepki veriyo bazıları umursamadan geçip gidiyo.En son Zonguldak - Ankara arası biyerde birine yaptım.Aynadan baktım adam elini camdan çıkarmış sallıyodu...

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı teacherofenglish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende karşı yönden gelen farkettiğim puntolara selektör yapıyorum.Bazıları tepki veriyo bazıları umursamadan geçip gidiyo.En son Zonguldak - Ankara arası biyerde birine yaptım.Aynadan baktım adam elini camdan çıkarmış sallıyodu...
    haha dikkat et müdür valla tehlikeli

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

biz bunu stiloda daha çok yaşıyoruz araç daha nadir olunca bütün denk gelenler arabayı süzüyor selamlaşıyoruz güzel birşey valla
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti ........

TAHA KORKMAZ
    thkrkmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35 LCD 35
    Edilen teşekkür: 13

akşam üzeri didimde bir işim vardı yolda onümde bir g.punto vardı usul usul girdim yanına tam o sırada karşı şeritten evo geliyordu 3 punto yan yana geçtik garip bir tesadüftü.sölemesi ayıp pizza yemeye gittik sonra gözüm hep arabalarda piyasada ne araba var diye.50 araba geçti 8 tane puntoydu.ben aracımı alana kadar halbuki hiç punto görmüyordu yollarda )

ERHAN SAKABAŞ
    teacherofenglish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    76 AP 006
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı thkrkmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşam üzeri didimde bir işim vardı yolda onümde bir g.punto vardı usul usul girdim yanına tam o sırada karşı şeritten evo geliyordu 3 punto yan yana geçtik garip bir tesadüftü.sölemesi ayıp pizza yemeye gittik sonra gözüm hep arabalarda piyasada ne araba var diye.50 araba geçti 8 tane puntoydu.ben aracımı alana kadar halbuki hiç punto görmüyordu yollarda )
    Öncelikle herkese hayırlı bayramlar...
    Burda Ordu/Fatsa'da da bence pek punto yok tutulmuyor heralde.Benim aracım 2012.Aynı seriden 3-4 tanecik var.Birazda eski g.punto o kadar.

Hızlı Puntocu
    ape - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 18

bende puntolara korna yapıyorum tanıdık tanımadık sempatim var

yaşlanarak değil, yaşayarak öğrenilir...Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

Melih Yorulmaz
    nigra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

ben ilk aldığımda Ankara dan tabi böyle şeylerden hiç haberim yok. İzmire geldim. ahanda bi baktım biri korna çalar birisi selektör yapar biri camdan bağırıp selamlar biri yanıma kadar yanaşıp işte ben forumdan bilmem kim çok hoşuma gitti. bende tabiki hepsine karşılığımı verdim. ayrıca artık bende gördüğümde bu anlattıklarımı yapıyorum hele ki arkada forum bandı var ise yan yana yolda giderek muhabbet ettiğimizi bile biliyorum )

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı nigra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ilk aldığımda Ankara dan tabi böyle şeylerden hiç haberim yok. İzmire geldim. ahanda bi baktım biri korna çalar birisi selektör yapar biri camdan bağırıp selamlar biri yanıma kadar yanaşıp işte ben forumdan bilmem kim çok hoşuma gitti. bende tabiki hepsine karşılığımı verdim. ayrıca artık bende gördüğümde bu anlattıklarımı yapıyorum hele ki arkada forum bandı var ise yan yana yolda giderek muhabbet ettiğimizi bile biliyorum )

Bugün biraz hızlı gidiyordum bi puntoya selektör attım sağa geç diye sollama yaptım 4-5 kere selektör attı ışıklardada kırmızıya yakalandım yan yan adurudk. Camı açtım tanıdıktır diye " ne acelen var lan " dedi. Bende dua et altındak iaraba punto dedim. Olmasa nolacak falan dedi o ara yeşil yandı ben bastım gittim ulen varya puntoya dua etsin araba da tek ve 4 kişiyiz artislik yapıyor Şekilsin yaaaaaa dedim kendi kendime

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

alışveriş otoparklarında bile gider Punto yanı boşsa oraya çekerim yolda da dediğiniz gibi her zaman yol veriyorum
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alışveriş otoparklarında bile gider Punto yanı boşsa oraya çekerim yolda da dediğiniz gibi her zaman yol veriyorum
    aga herkes psikopat çıktı o kadarda dğeil yaa

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Aferin la sato gözüme girdin

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aferin la sato gözüme girdin
    Bedava Koltuk KIlıfı KAZANDIM YUPPİ

Yer imleri

Yer imleri