leonun yeni kasa güzel
![]()
ben bir kaç tane söylim başta tabikide punto bence kasa olarak grande puntolar evolardan daha güzel
honda civic
seat leon
aklıma gelenler bunlar
leonun yeni kasa güzel
![]()
Subaru İmprezza...
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
toyota corolla![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
bilmiyorumda sanki leonun bi önceki kasası daha güzeldi
ilk aklıma gelen: Focus (C170)
kusura bakmayın ama...
yeni punto'nun eskisi kadar iyi olmadığını söyleyende estetik anlayış aramıyorum şahsen.
Konu fatihcam13 tarafından (08/10/2013 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
fatih çam arkadaşım sana dış tasarım konusunda katılıyorum ne punto evo nede yeni punto grande punto nun dış tasarımı gibi durmuyor ama şu var ki iç tasarım konusunda kesinlikle sana katılmıyorum evo ve yeni punto nun iç tasarımı çok daha şık ve daha kalite hissi var zaten grande lerin en büyük eleştirisi iç kokpit kalitesiydi tabi bunlar benim düşüncem herkese göre değişebilir dış tasarım konusunda bir sıralama yapılsa benim sıralamam
1- GRANDE PUNTO
2- PUNTO EVO
3- YENİ PUNTO
toyota auris,
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Corolla ısrarla bunu yapıyor
opel in en güzel kasası
astra bertone
Kimse sizin begendiginizi begenmek zorunda degil. Bu durum zaten zevk medelesi, sizin cok guzel oldugunu dusundugunuz birsey baskasi icin siradan gelebilir. Estetik anlayis aramak zorunda hissetmeyin kendinizi.
Sent my iPhone using - now
Seat leon
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
civic 1.5 ex kasa çok beğeniyorum yeni kasayı sevmedim
bmw 3.20ci 2002-2003 kasaları efsane
kesinlikle leon birde !![]()
bana görede senin seçimin zevksizlik , herkesin beğenisi farklıdır bence grande punto evo dandan yeni punto danda daha şık iç tasarıma birşey demem ama özellikle ön kısımdan bakıldığında özellikle yeni punto çok çakma duruyor hatta evo nun önü beğenilmedi diye fiat mühendisleri yeni punto nun önünü tekrar grande ye benzetmek istediler ama dahada batırdılar kesinlikle grande punto dış tasarım olarak daha başarılı çoğu araçtan anlayan arkadaşımda benim gibi düşünüyor
Konu erenemre tarafından (08/10/2013 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.
Grande güzelmiş(kötü değil elbette güzel).... Yav güldürmeyin güzel olsa neden koca firma böyle değişikliğe gitsin. O kadar arge çalışmaları boş yere mi yapılıyo. Fiatın her 100 Tl sinin 4 Tl si argeye ayrılıyor. Yapmayın göz var nizam var. Ha şunu anlarım sen sevmiyosundur beğenmemişsindir... Eyvallah derim. Ama şuda ortadaki Evo ve yeni puntonun sadece arka stoplar grandeyi çürütmeye yeter.
Leonun eski kasası diyosunuz. Etmeyin yavv bi sorun bakalım Leonun yeni ön farı kaç Tl imiş....Arkadaşlar değişime açık olmak lazım...
Link Arge : Tofaş Fabrika Bölüm 2 - www. - YouTube
Konu biancoangelo tarafından (08/10/2013 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Vw- passat ,golf
Toyota- auris,corolla
Honda- civic
Subaru- impreza
vs vs liste uzarrr gider
grande nin ön kısmı dedim iyi okursan görürsün arkadaşım arka ve iç tasarım olarak yeni punto yu beğendim ama ön kısmı bence grande nin daha güzel birçok kişide böyle düşünüyor ayrıca bir firmanın ar-ge de para harcaması çok iyi olacağı anlamına gelmez mesela marea mı linea mı bence marea hem kasa olarak hem oturaklılık olarak linea dan çok daha şık ve iyi bir araç ama çok tutmadı parçası pahalıydı derken fiat linea yı çıkardı ama bu demek değildir ki linea daha iyi olacak , punto nun artık adam akıllı kasa değişimine ihtiyacı var tampon ,far karartma,ızgara falan değil o yüzden bana anlatma ar-ge falanmış bizde biliyoruz.Ayrıca Giugiaro tarafından çiizilmiş özgün model grande punto dur ondan sonra çıkan evo ve yeni punto tamamiyle ufak makyajlarla yapılmış ar-ge çalışmasıdır ve bir özgünlüğü yoktur.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri