pert araç almak cesaret işi bence.Allah korusun ama bu araçla yapacağınız bir kaza canınıza mal olabilir.3-5 bin lira için risk almaya değmez. Gidin 200 000 yapmış bi araç bulun alın derim.daha güvende olursunuz.
Printable View
pert araç almak cesaret işi bence.Allah korusun ama bu araçla yapacağınız bir kaza canınıza mal olabilir.3-5 bin lira için risk almaya değmez. Gidin 200 000 yapmış bi araç bulun alın derim.daha güvende olursunuz.
Seninki toplamda 19500 tl'lik kaza.
Benim baktığım ise 14500 tl'lik kaza (12,500de pert olmuş); ama pert işte :)
Araç 2008 ocak'da pert olmuş ve yaklaşık 5 yıldır biniliyor. Ben de al sat yapmayacağım en az 4 sene bineceğim. O nedenle mantıklı geliyor.
Elamanla konuştuk yarına sabaha kadar süre istedim. Son fiyatı: 15600.
Yarın sabaha kadar karar vermeliyim, (vazgeçmek üzereyim) :)
şaseler önemli ama daha bugün biriyle konuştum volvo jeep i vardı kaza yapmış şaselerde oynama var dedi yolda giderken araç sağa sola atıyomuş çok tehlikeli bi durum
valla kardeş hiç bulaşma kullanmasına kullanırsın ama satmaya geldiğinde elinde patlar keşke 3-5 üstüne koysaydım temiz bir araç alsaydım derdin.
Araçta pert kaydı olmayıp önceden kapısı kaputu falan değişseydi o fiyata alın derdim. Sonuçta 4-5 sene binip bi kaç bin aşağısına satardınız. Zaten çoğumuz aldığımız fiyatın altına satıyoruz. Ama işin içine pert kaydı girince kasko yaptırmak sıkıntılı oluyor. Siz nasıl tedirgin oluyorsanız, sizin satacağınız kişilerde aynı davranışları gösterecektir. Benim tavsiyem, (bütçenizin kısıtlı olduğundan) değişeni olan fakat pert kaydı olmayan araçlara yönelmeniz yönünde.
Bence biraz daha sabır edip ve para biriktirerek temiz bir araba alın. 15000 TL de olsa az para değil neticede.
Ben iyi toplanmış bi araca sorunsuz binilebileceğini tecrübe neticesinde biliyorum ama tabiki fiyat da ona göre düşük olmalı. Bu açıdan 15600 az para değil gidin palio alın punto almak şart değilse bi sürü temiz palio bulursunuz o fiyata bi kaç örnek;
Fiat Palio 1.2 Active 2006 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 138279562
Fiat Palio 1.2 Active 2006 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 139135070
Fiat Palio 1.2 Active 2006 Model 16.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 136991426
Fiat Palio 1.4 Fire Active Sole 2006 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 78423474
Fiat Palio 1.2 Active 2006 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 139541592
boyalı, boyasız, değişensiz, tek değişenli bi sürü palio var o fiyat aralığında seç beğen al gibi yani pert bi puntoyla başınız ağrıyacağına tertemiz palio alın. Uzunca süre kullandım her konuda tatmin eder sizi güzel arabadır palio.. Puntodan konforu biraz eksik o kadar ben dış görünüşünü de beğeniyorum..
Bu arada illa fiat marka şart değilse alternatifler daha fazla.. Tabiki yine de sizin tercihiniz.. Şimdiden hayırlısı olsun..
Pert aracın fiyatı hep cezbediyor.Bu yuzden pert arac almıstım ama satarken illlah dedim. ;Üstelik aracın hicbiryerinde hasar yoktu. sadece tekerden darbe almıstı. Ona göre düşünün.Aslında dusuk fiyata binmek güzel de satarken işte orası düsündürüyor.
nasıl pert olup nasıl toplandığı önemli, Kavaklıdere Müslüm abiye gösterin al derse alın alma derse almayın. Ama her türlü satışının çooook zor olacağı aşikar.
Alınmaz....
Yanıtlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim :)
Arabayı almaktan vazgeçtim ve bugun 2004 model 142000'de Skoda Fabia 1.4 16 V. 101 HB aldım.
Araba değişensiz ve 3 parça boyalı. 16250 tl'ye aldım.
Yanıtlara bakılırsa da doğru bir karar verdim.
-------------------------------------------------
Konuda bahsettiğim pert punto'yu satan arkadaş eminim buraya üyedir.
Dürüst bir satıcıydı. Perte pert dedi. "Araba sağlam tek eksiği pert olması" gibi yalan dolana girmedi.
Telefonda söyledim ama bir kez daha bana vakit ayırdığı için (en az 10kere araba için rahatsız ettim) kendisine teşekkür ederim.
Arkadaşlar aslında bizler için bir fırsat bu araçlar ama işte insan hep çekiniyor.
Ama inanın piyasada iç geçirip alamadığımız nice araçlara insanlar bizim araçlara ödediğimiz paralar kadar para verip kullanıyor.
Ben 35000 e süper toplanmış 2012 508 gördüm misal. Ama cepten çıkan arttıkça insanın cesareti daha da kırılıyor ama misal 25000 lik araç 15-17 ye alınıyorsa direk alırım kendi adıma.
Hayırlı olsun fabia'nız. Özellikle sarı Fabia'yı çok severim :)
Ya hocam çok haklısın ama ani bir satış gerektiğinde sıkıntı yaratıyor yoksa kesinlikle katılıyorum piyasa değerinin inanılmaz altında araçlar var insanın aklı çelinmiyor değil. Alıp kullanmaksa niyet kazasına da bağlı olarak iyi yapılmış bi araç olabilir bence de..
Hocam açıkcası pert kayıdı varsa alma derim hasar kaydı olsun sıkıntı değil sonuç olarak kaza yapmadan binmek araca bu ülkede cok zor ama araç pert e çıkarılmışsa eğer değil o aracı almak aklından bile geçirmek çok büyük risk bence doğru olan kararı vermişiniz hocam
uzun yola çıkılmayacaksa,evin 2. aracı olacaksa alınabilir bence.ama fiyatın cok cazip olması lazım.yani bu aracın fiyatı 12 civarında olursa alınır bence.gecen sene 1 yasındaki opel astra aracımı satacaktım,sahibinden.com daki fiyatlar cok inandırıcı gelmedi ,galerilerde araştırma yaparken benim opelle aynı model pert kaydı olan bir tane opel astra denk geldi.ben aracıma 38 bin isterken o opele 24 istiyorlardı.
uzun lafın kısası mekanik bir problem yoksa ve fiyat çok çok cazipse alınabilir.2-3 milyar fark için değmez bence.