Alıntı farukileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun öncelikle. Birinci konu için emsal kararlar var ve bunlara istinaden mahkemeye başvurmanız gerekiyor cezaya itiraz için. Elinizin altında mahkeme kararı olduğu için kazanma ihtimaliniz çok çok yüksek.

İkinci konu için, Vakıfbank'ın müşteri hizmetlerini arayın, onların bilgisi şubedekilerden daha fazladır bu konuda. HGS cezalarının silinebilmesi için 1 haftalık bir süre gerekli; bu süre içerisinde başvuru yaparsanız HGS'ye cezanız silinir. Ancak plaka değişikliğini köprü geçişinden önce yapıp sonrasında köprüyü geçmeye çalıştıysanız eğer(plaka tespiti yaptılarsa bu durum ortaya çıkmıştır) o zaman cezai işleme maruz kalıyorsunuz. Bunun için nereye itiraz edilebilir bunu araştırın derim.
Hocam teşekkür ederim. Plaka değişikliğini yaptıktan sonra hgs yide güncellettim yeni plakaya. Vakıfın müşteri hizmetlerini de aradım onlar da şubeye yönlendiriyor şubelerde bişey bilmiyor tekrar geçin diyo dedim zaten tekrar tekrar geçtim 200 TL ceza göründü daha neden geçim diye. Bende postaneden iadeli taahhütlü dilekçe yazdım gönderdim Vakıfbanka, Ptt ye ve de Karayollarına kameraları inceleyip cezamı silin dedim.