Her genç punto kullanıcısının başına gelen olay benimde başıma geldi. Araç hiçbir belirti vermeden tandoğan meydanında tam akşm iş çıkış saatinde 90 saniyelik ışığı beklerken stop ettim ve bi daha çalıştıramadım. Allah razı olaun bir kaç kişi yardım etti ve aracı gençlik caddesine döndürdüm.

Fiat yol yardımındaki hanımefendi, akünün garantisinin bittiğini belirtti. Mekanik 3 yıl akü 2 yılmış. dedim nerede yazıyor ? size araç satılırken söylenir dedi.Ben aracı temmuz 2011 de aldım. Ama koydukları akü o kadar dandik ki; garantisi biter bitmez hemen içten patlama suretiyle ömrünü vefa etti.

Aracı takviye yapıp çalıştırsım. Rölantide bekledim. Gençlik caddesi üzerinden eve doğru gelmek için yola çıktım. Akü şarj tutmuyordu. Burada hata yaptım gaz açıp devam ettim. Araba 3.000 dd giderken ben düşünüyorum ki araba şarj oluyor ama gençlik caddesi altgeçidinden ( kıvrımlı - S - viraj ) geçerken bir anda stop edecek gibi oldu ve direksiyon sertleşti... 60 km hızda 3.000 dd de kazıkmgibi olmuş direksiyonla canımı zor kurtardım.

Sonuç; taksidi bitsin punto gider gelir 2012 gsxr 600. Fiatın 2013 üne bineceğime 80 model mercedes e binerim daha iyi. 32.000 tl para bayıldım. İçinde patlamış bir aküm var, zaten tutamaçların olmamasından dolayı kılım. Bugün acayip sinir oldum. Beğenmediğin yerli malı akü 5 sene gidiyor. 32.000 tl lik arabadan 2 yılı zor tamamlayan 50. Amperlik akü çıkıyor. Hadi servisde şöyle böyle iyi para alıyorsun, hadi extra özelliklerden para alıyorsun ulan aküden niye çalıyorsun ?

Siz siz olun iki senesi geçen aküyü değiştirin. Kafadan değiştirin. Biterse de sakın takviye yapıp sürmeyin bir anda direksiyon sertleşiyor, fren kazık gibi oluyor.