barışcım bi matbaaya git renkli ile renksiz arasındaki farkı sor adamlar sırf kırmızı renk bi yazı bile olsa mecbur dört renkli dijitalden alıyorlar
aslında ercan abininkilerde olabilir o da güzeldi
Printable View
barışcım bi matbaaya git renkli ile renksiz arasındaki farkı sor adamlar sırf kırmızı renk bi yazı bile olsa mecbur dört renkli dijitalden alıyorlar
aslında ercan abininkilerde olabilir o da güzeldi
yaa böle sayın punto sahibi falan yerine daha gizemli açık olmayan bişey yazsak bence siteye girilme olayı daha çok olur.. mesela bi yüzünde siteden seçilik bi arabanın(mutlaka kırmızı olmalı ehehe :) ) resmi arka yüzünde ..
Arabana aşıkmısın.. Bizde !!
www grandepuntotr com
gibi kışkırtıcı bişey olmalı diye düşünüyorum nacizane fikrim :)
Evet işte böyle önerilere açığız ,
kartta değilde siteye girdiği zaman ne olduğunu öğrenmeli çok güzel
Ehehe, resmiyete gerek yok diyosun yani. Aslına bakılırsa, GP'sine düşkün olan ve doğal olarak aktiflik potansiyeli olan kişilerin siteye gelmesi (yukarıdaki gibi sözler bu tür kişileri çekme açısından uygun) açısından mantıklı bir düşünce. Kırmızı konusunda hemfikirim :rolleyes:
Yav hakkatten düğün davetiyesi gibiymiş bizim eski kartvizitte yazanlar, hiç o gözle bakmamıştım. ::p: Acilen değişmesi lazım bunun :sapsal:
HIMMM işte o kırmızı kısma katılmıyorum kusura bakmayın :P fikir güzel örnek güzel ama kırmızı yerine daha olaylı bir renk yani kartın alt zeminine uygun bir renkte araç mesela titanyum gri si olabilir mesela :D:D:D:D
ay punto yazıcağıma puntu .. mesela yazıcağıma mesele yazmışım .. düzellttim ama sağolun hepiniz alıntı yaptığınız için hala duruyo sinirr oldummm .. :(
tasarım yok ki kimseden..yoksa ben yapıcam bişiler yazı bölümü için..janjanlı böle aybike nin dediği gibi esrarengiz,merak uyandırıcı.ama önemli olan tasarıma karar vermek ve hatta renk eğer renk serbstliği olursa efekt falan kullanırım atraksiyon yapılır yani.Yazılara takılmayın siz.
herkese gunaydın oncelıkle esrarengızlık katılmasını ılgı cekmesını ıstemısız o yuzden renksız de dusunuyosak sıyah fon kullanmak daha cekıcı olucaktır sız nasıl bsyler ıstıyosunuz bılemıyorum tabı dedıgınız gıbı tasarım yapılmadıgı ıcın dırekt bu kartın ustune dustuk gıbı =) (buarada gercekten arkadakı puntonun golgelı olması cok hos olmus) on taraftakı grande punto yazınını en azından sıyah fonda rengını farklı yaparsak ıstenılen cekıcılık yakalanabılır beyaz fon yapınca cok sade ve klasık bı kart olmus bence sımdıden herkese ıı ugrasmalar kusura bakmayın tasarım yapamıyorum =) guzel bsy cıkıcak kesın
en basitinde mesela
yalnız bunda dörtten fazla renk war baskısı baya bi maliyetli olur....
len barış olm hiç resim dersi görmedinmi olm renkler üç ana renkten oluşur ana renkler sarı mavi ve kırmızı ama bunların yanında siyah ve beyaz da bulunur öbürlerinin hepsi bu üç beş renkten oluşur matbaa sistemindeki 4. renk ise siyahtır beyaz fazla kullanılmaz o yüzden sistem dört ana renkten oluşur
Yalnız o zamanda arabası kırmızı olmayan birisine kırmızı punto renkli kart uzatacaksınız adam gıcık olucak (misal ben) :)
ben resim derslerine girmemki seçmeli old. için müzik derslerine girerdim:)resim hakkında yapabildiğim tek şey karikatür çizmek..oda eskiz le oluo renke gerek yok siyah kalemle bitio..
barış sende bendenmişsin ama en sonunda müzik hocası beni kovdu resime gönderdi:D:D
Bu Corel Draw nasıl bir program böyle. Allah kullananlara sabır versin..
https://img260.imageshack.us/img260/...tanitimak7.jpg
illa siyah beyaz diosanız ön yüzü şöölede olabilir
Bence İbrahim'in verdiği gayet güzel! Çok şatafatlı bir şeye gerek yok! (Olsa fena olmaz tabii ama) Önemli olan bilgilendirmek ve GP sahiplerini forumumuza yöndendirebilmek... ;)
ibrahim abi bir numarasın :D:D
eline sağlık çok güzel olmuş