Çok geçmiş olsun..Karşı taraf ile uzlaşma imkanınız yokmu?Bu alıcağı veya talep ettiği ücret vicdanını rahatsız etmiycekmi?Acaba karşı taraf ile görüşüldümü?
Printable View
Çok geçmiş olsun..Karşı taraf ile uzlaşma imkanınız yokmu?Bu alıcağı veya talep ettiği ücret vicdanını rahatsız etmiycekmi?Acaba karşı taraf ile görüşüldümü?
Karsi taraf gorusmeyi kabul etmedi daha ilk basta gorusmek istedik ama karsi taraf mahkemede gorusuruz dedi bir cok Avukat ile gorustum hatta trabzon spor klubune zamanin da haciz uygulayan ve tahsilatini yapan Kisi ile bile gorustum ama bu davayi ilk basta kabul etmedi suan hem avukatim var( ne ise yariyor belli degil ) Hemde eski bi Avukat abi zaten danismanlik yapan abi bile sasirdi bu kisinin Eli kolu bu kadar uzuyorsa ise temiz de bile isin zor dedi
Hocam Allah kolaylık versin.çok çok kötü ve istemeyerek yaptığım bir öneri ama bu kadar buyuk bır bela ıla uğraşmaktnsa ,imkanlar el veriyorsa Türkiyeyi terk edip başka bir ülkeye gitmek ve orada yaşamak en iyi ve kestirme yol gibi sanki
Dusunmedim degil bakalim belki de oyle olacak
kesinlikle ne olursa olsun olayı baronun hukukçular grubuna götür. sonra gerekirse celenlee arkadşın dediği gibi kamuoyuna yansıt olayı. kamuoyundan ne kadar destek gelirse o kadar geri adım atacaktır karşı taraf. ama önce baroya git. mutlaka. bence artık burda da çok dillendirme özellikle yurt dışı vs. çok masum bir şekilde telafuz ettiğin birşey bile sana karşı koz olarak kullanılabilir.
Selemaunaleyküm ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
Cok üzücü bi durum geçmiş olsun.
Vay anam vayyyy, vayyyy anammm vayyyyy, 600-700 milyar öyle mi? Allah gerçekten yardımcın olsun kardeşim, ama hiçç canını sıkma,ne giderse sağlığından gider bunu sakın unutma.Hak yerini bulur meraklanma.Adalet mutlaka tecelli edecektir,demekten başka şeylerde geliyor aklıma ama söylemek istemiyorum.
Ölümlü kaza olsaydı bu kadar tutmazdı, geçmiş olsun umarım dediğiniz gibi adalet yerini bulur.