Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Önemli uyarı

Yigit Elibol
    ygttt54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047
    Edilen teşekkür: 48

Dikkat Önemli uyarı

arkadaşlar istanbul ve çevresinden oturanlar için çok önemli bir bilgi vericem ve yardım isteyicem. ayın 01.08.2013 tarihinde gebze istanbul D 100 (dikkat E 5 yani ) yolunda 98 km hızla tam 343 tl ceza yedim ki ben sürekli trafiğin akışında giden bir insanım sormak istediğim D 100 de hız sınırı 110 değil mi ? 98 km hızla bu kadar cezayı yiyorsam 50 mi hız sınırı ?! ceza 18 gün sonra geldi ve fotoraflı ve bildiğimiz bölünmüş yol ve fotorafın üzerinde 121. diye tükenmez kalemle yazılmış bir yazı var. bu radar trafik kuralları için mi devletin ekonomisi için bizi yolmak mı şimdi Allahın aşkına ben evlenmeye hazırlanıyorum deli gibi borcum var peşin ödemesi bile 260 tl olan ceza, pardon tuzak kendimi keriz gibi hissediyorum yemin ederim . E 5 te 50 km hızla gittiğiniz takdirde bi tır sizi güzelce biçer. bu yolu kullananların aklında bulunsun sizde yemeyin günah evinizin çocuğunuzun rıskını bu hırsız zihniyete kaptırmayın. son olarak itiraz etsem bi sonuç edebilirmiyim ?

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

scddcdck dcdckdnm
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. hakanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    dscsdcfsd
    Edilen teşekkür: 55

geçmiş olsun kardeşim,bunlar hırsız itiraz etsende bi sonuç elde edemiyosun,benim iki haftada bi aracımı çekiyolar çektikleri yeri görsen inanamazsın

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

tahmin edebiliyorum, şöyle bişey duymuştum bu çekme işlemleri ihale ile alınıyor bunu alan şirkette polislerle işbirliği yapıyor diye bi dedikodu var

hakan yamaç
    haksaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34VT3880
    Edilen teşekkür: 6

çok geçmiş olsun bunun maalesef ki itirazı yok bilgilendirdiğin içinde teşekkür ederim

scddcdck dcdckdnm
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. hakanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    dscsdcfsd

Alıntı ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahmin edebiliyorum, şöyle bişey duymuştum bu çekme işlemleri ihale ile alınıyor bunu alan şirkette polislerle işbirliği yapıyor diye bi dedikodu var
    dün bi emekli polisle konuştum,bana anlattı biraz hastaneye acile gittim aracımı çektim başhekimle işbirliği içindeymiş başhekim polisi arıyo aradı aracımı çektiler,daha ne diyim nasıl bi memlekette yaşıyoruz

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

geçmiş olsun eğer e5 te yediyseniz orada hız sınırı 70 km biz gecenin 3ünde boş yolda bile 70le gitmekten deli oluyoruz hiç acımıyorlar çatır çatır yazıyorlar dikkat edin.ortalama hızınızı ölçen radarlar var o yüzden ceza yemiş olabilirsiniz

zahir baba
    zahirbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedikodu değil gözümün önünde oldu

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Alıntı zahirbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedikodu değil gözümün önünde oldu
    tam olarak nerede hangi ilçede yani. yok bilelim de ona göre hareket ederiz.

scddcdck dcdckdnm
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    dscsdcfsd

yazık günah ya

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

böyle sahtekarlık yapanları haksız yere ceza kesenleri bu işlerden ceplerini dolduranların sadece birini bulsam malına öyle bi zarar vermek istiyorum ki canı yansın nasıl bişeymiş görsün deli gibi borcum var evlilik hazırlığı içindeyim ve istanbula gitme sebebimde ananemi hastaneye götürmek hal böyleyken cepten çıkan 343 tl günde 13 saat çalışıyorum ben o parayı kazanmak için Haram zıkkım olsun şu devlete verdiğim tüm vergiler herşey haram zıkkım olsun başka bişey demiyorum

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Gemi alacaklar para lazım günah keçisi olmuşsun
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

14. Bu mesajı için 2 kişi Arrest'ye teşekkür etti:

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Allah yardımcın olsun kardeş.Evlenme hazırlığının ne kadar külfetli olduğunu biliyorum.Zor durumda kalmamak için o kadar masrafları kısmaya çalışırken böyle pat diye heba olan paralar insanın canını gerçekten sıkıyor.
    Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

VEYSEL KIRICI
    pusat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 21

kardeş tam olarak nerede yazmışlar bilgi verirsen iyi olur bayramda İstanbulda idim hemen hergünde gebzeden kadıköye gittim ve geldim.içime kurt düştü valla öyleyse eyer en az 1500 lira bana ceza gelir.helede bayram dolayısı ile geceleride yol boştuki Allah ne verdiyse..vay be gece gece pc yi nerden açtım uykum kaçtı.

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

tam olarak bende bilmiyorum ama gebzede otobandan çıktım darıcaya kadar olan bölümde saat 13:54 ramazanda tam 17 gün sonra geldi 121. yazıyordu fotonn üstünde tükenmez kalemle inşallah gelmez gece olacağını sanmıyorum rahat uyu bence

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

arkadaşlar bugün aynı yoldan geçtim yer olarak gebze gişelerinden çıktığınız anda duble yolda 300 m bi yer yol abartmıyorum 4+4 (duble) 8 şerit ve en sağ şeritte 70le giderken bi kamyondan feci bir korna yedim bu arada 70 km tabelası çok hafif görme sorunununz varsa görmeniz imkansız sonuç olarak hadi trafik cezası adı altında haraç kesiyosun bari 4 şeritli yolda 70 deyipte canımızı tehlikeye atma

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

otobandan gitseymişsin keşke vallahi kendim yemiş gibi üzüldüm..

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cold blood
    alivepro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

e5 te hız limiti her ne kadar saçma ve az olsada 70 km dir, bence normali 90 km .

adem ay
    Kıdemli Üye ® siyah rüzgar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 239

Cok geçmiş olsun arkadaşım , bu kadar yüksek kesmek yerine caydırıcı kesilmesi gerekir. Ama dikkat ederseniz ozellikle İstanbullu arkadaş lar o kameraların olduğu bölgelerden tum sürücüler yavaş geçiyor, sanırım sakin kullanmaya alistiriliyoruz...

GT-I9500 cihazımdan 4 ile gönderildi

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yigit Elibol
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YE 047

Alıntı siyah rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok geçmiş olsun arkadaşım , bu kadar yüksek kesmek yerine caydırıcı kesilmesi gerekir. Ama dikkat ederseniz ozellikle İstanbullu arkadaş lar o kameraların olduğu bölgelerden tum sürücüler yavaş geçiyor, sanırım sakin kullanmaya alistiriliyoruz...

GT-I9500 cihazımdan 4 ile gönderildi
    aynen katılıyorum inaninki hız yapma heveslisi değilim hatta hıza karşıyım. cezaların amacı para kazanmak olmuş, koy oraya kocaman bu yolda hız 70 km dir yolda kameralarla hız kontrolu yapılmaktadır, kurallara uyalım diye yazsalar yemin ediyorum bir kişi bile ceza yemez ve bir tane dahi kaza olmaz ve yavaş gitmeye alışırız toplum olarak ama nerde cezalar bütçe kalemi oldukça bu iş çok zor

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

çok geçmiş olsun arkadaşım. düğün çilesini bilirim, devletin en büyük mafya olduğunu da bilirim... insanlları isyana sürüklüyorlar.. şu forumda bunları yazınca devlet düşmanı oluyorsun, polis düşmanı oluyorsun... fakat devlet baba çocuğunu hep mi döver... hiç mi teşvik edici, onore edici, gururunu okşayıcı bişey yapmaz... devlet baba ensest midir? ne zaman devlete işin düşse ocağına incir ağacı dikilmiş gibi hissediyor insan...

eczaneye git ilaç almasan bile muayene parası ödüyorsun, adliyeye git bi dava açmak bilmem ne kadar, bi cezaya bişeye itiraz etmen için önce ödemen lazım, çocuğu okula yazdır sözde kayıt parası yok, trafikte ota boka cezalar...

tekrar geçmiş olsun...
    Konu outlife tarafından (26/08/2013 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon