Öncelikle hayırlısı olsun diyelim umarım anlaşırsınız,
Araba konusuna gelince sadece premium üreten audi yi tercih ederim.
Printable View
Öncelikle hayırlısı olsun diyelim umarım anlaşırsınız,
Araba konusuna gelince sadece premium üreten audi yi tercih ederim.
öncelikle hayırlı olmasını dilerim.
birçok kişinin hayali olan bir durum ve milli piyangoya bağlı bir durum :)
ne alacaksan al ama o segmentte hangisi olursa seni fazlasıyla mutlu edecektir.
Cadillac DeVille 4.6 DTS 2009 Model 79.500 USD Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 133313210
ben olsam alfa romeo guiletta alırdım kalan paraylada arsa satın alırdım
valla bu 3 seçenekten biri dersen audi a8 tdi derim de lakin ne bileyim bi araca bu kadar çok para bağlamak... zevkler ve renkler tartışılmaz elbette. herkes özgür ama ben milyarder olsam kiralardım her aracın tadına bakardım sonra mı puntoya devam :P
milyarder olmak zaten bu devirde çok zengin olmak olmuyor maalesef yani en fazla 999 milyara sahip olmuş oluyorsun ki bu devirde iyi bir apartman dairesi lüks bir semtte 600-700 milyar civarı yani araca adam gibi para kalmaz bile o yüzden zengin olma demek trilyoner olmak demek günümüzde
Tavsiyeler için cok cok teşekkürler Porsche ve BMW de listeye ekledim arac için istanbula gidecem birde Ankara'da cayyolundaki Alkan oto var gordion karşısında gün içinde orda inceleyecem araçları vergi durumlarını kaskolarını bir yol çizecem artık ::)))
Gercekten milli piyango gibi oldu bizede babam yıllar önce eniştem Antalyalı olduğu için gidip geliyordu demiş buralardan al Dursun 3 sene önceden de konyalaltında vardı arsamız bilen bilir il saglık müdürlüğü ve tansaşın arkası satmıştık orayı burdan ev aldık Buda öyle duruyordu alınma senesi 1990 ::))
valla o kadar param olduktan sonra audi mercedes bmw falan hikaye alacağım tek araç bu fotodakidir
lamborghini gallardo
https://o1308.hizliresim.com/1d/n/rq5vx.jpg
Türkiye şartlarında 300-350 Bin TL'yi bir arabaya yatırmak bana göre mantıklı değil. Tabi siz bilirsiniz ama üst sınıf bir araba alacaksınız Bmw 5.20d veya Mercedes E 250 cdi almanızı tavsiye ederim. Benim fikrim bu
Hem dizel hem 4*4 olanı alırdım ben olsam. Gerçi ben olsam almazdım, kiralar hevesimi alırdım ya neyse :)
Türkiye yollarında yayla Punto kullanamıyorken,üst segment spor araç almak bana mantıklı gelmiyor.
Ben de jeep alırdım. Misal Range Rover,Q7(artık eskidi),X6(sokakta çok var).
Alkan Oto Turan Güneş'te de vardı ama kapandı. Tavsiyem Alkan Oto'da sadece test sürüşü yapmanız. Çünkü bu firma çok pahalı araç satıyor.. Paranız var Allah'a şükür ama yine de daha ucuzu varken,ekstra para vermek olmasın. Tabii sizin kararınız. Ancak piyasada Alkan Oto'dan daha ucuza o segmentte araba alabilirsiniz.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Valla hocam ne alırsan al hanzonun biri gelecek ya sağını ya solunu çizecek içinin yağları eriyecek o yüzden sen arabanla devam et
Doğru diyorsun Alkan otodan sadece araçları incelemek için gidecem ordan almak gibi bir niyetim yok bugün sadece Turan güreşteki pars otoya baktım ellerindeki araçları beğenmedim yarın Alkanada bakacam niyetim iyice araştırıp öyle almak ama spor araba kesinlikle almayacam
Arsa zenginleri Mercedes tercih eder.
Diğer zenginler Audi....
Kadastrocuyum çok Mercedes sırtında arazi ölçümüne gittim... Burdan biliyorum. Yanlış anlamayın ama Türkiyede böyle....
gulietta + range rover ben ikisinide alırdım, geri kalanı ile arsa alır ve kendime göre iş kurardım
hocam 160bin euro araba diyosun vergisi kaskosu diyosun bana pek inandırıcı gelmiyor durumun kusura bakma.