Geçmiş olsun allah sifa versin küçük kıza,sanada sabır.
Printable View
Geçmiş olsun allah sifa versin küçük kıza,sanada sabır.
Çok geçmiş olsun.Allah tekrarından saklasın.Gerçekten yolda yayalara çok dikkat etmeli özellikle aralarından geçerken yavaş hareket etmeliyiz.İnsan herşeyden önemli!!!
geçmiş olsun kardeşim ...
Çok büyük geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın bizim dikkatli olduğumuz kadar yayalarında dikkatli olması çok önemli
geçmiş olsun :(
geçmiş olsun
cok büyük geçmiş olsun...
Geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin
Çok büyük geçmiş olsun...
geçmiş olsun :
geçmiş oLsun aLLAh kormuŞ... insan hayatı bu kolAy OLmuo:(
çok geçmiş olsun allaha şükür ki kızda tehlikeyi atlatmış.
Geçmiş olsun kardeşim.
hocam gecmis olsun allah kimseye göstermesin böyle vakalar, kazayı yaptığın yeri gayet iyi tahmin edebiliyorum yol zaten 2 şerit sağda minibüs varsa sola en fazla banketin üzerine çıkarsın kaçabileceğin bir yer yok bu kadar moralini bozma bu tur olaylar herkezin başına gelebilir.
allah korumuş kız çocuğununda seninde verilmiş sadakanız varmış
geçmiş olsun
kazasız belasız sürüşler
çok büyük geçmiş olsun.allah kimseye böyle kazalar yaşatmasın.
Abi Geçmiş Olsun :( :( çok Zor Bir Durum Ama Yinede Buna şükür Kiz Hayatna Devam Edebiliyo Allah Yardimcimiz Olsn
Kadir çok büyük geçmiş olsun.Benzer bir olay benimde başıma gemişti çok üzücü bir olay ama insanın karşısına neler çıkabileceği belli olmuyor.
sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum,
direksiyon başına geçerken hayatta en korktuğum şey bir yayaya çarpmaktı onuda yaşadık Allaha şükrediyorum hep, daha kötüsü de olabilirdi diye, siz siz olun ne olur trafikte çok dikkat edin, inşallah hiç birimiz böyle olaylar yaşamayız.