Merhaba arkadaşlar. İki ay önce evimizin bahçesine arabayı sokabilmem için bahçe duvarını yıkıp küçük bir garaj yaptık. Araba zar zor giriyor. Girmesi ve çıkması ustalık istiyor. Garaj çok küçük. Ama arabayı güvenli bir yere aldığım için bunu problem etmiyorum.
Gel gelelim yan komşu servisçilik yapıyor. Bildiğiniz 18 kişilik koskoca servisi var. Defalarca söylemiş olmama rağmen evlerinin camını kapatınca canları sıkılıyormuş gerekçesi ile evinin önüne değil de benim garajın karşısına çapraz olarak park ediyor. Sokak zaten dar. Ben de o oraya park edince 3 manevra ile her yere teğet geçerek çıkıyorum ama garaja girmek imkansız. Birkaç kere evinden çağırıp çektirdim öyle girdim belki adam olur diye ama ertesi gün gene aynı park ediyor. Sokaktaki diğer arabalara da çapraz park etmiş oluyor hepsi sağda bu solda. Benim de giriş çıkışıma engel oluyor.
Benzer sıkıntılar yaşayan forumdaşlarımız da vardır diye düşünüyorum. Hem tecrübelerinize hem zekanıza güvenerek bu adamın oraya park etmesini nasıl engelleyebileceğim hususunda değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Yer imleri