valla ben bir haftada aldım parayı tamamlamada sorunlarım vardı... o bile çok zor geldi geceleri yatamıyodum :D
Printable View
valla ben bir haftada aldım parayı tamamlamada sorunlarım vardı... o bile çok zor geldi geceleri yatamıyodum :D
hayırlı olsun, woofer bagajın sağ üst tarafına yerleştirilmiş durumda, hiçbir şekilde sıkıntı yaşatmaz
GP 1.3 90HP Emotion+16"Jant+Spor Paketi+Diz Hava Yatığı için çıkarılan fiyat 36610 YTL idi. En son 36200 YTL'ye indirtebildim. Diz hava yastığını iptal edince fiyat 36000 YTL'te düştü. Konya'da tek bayi olunca fazla pazarlık etme şansınız olmuyor. Eminin Ankara veya İstanbul'da en az 200 YTL daha ucuza alınabilirdi.
Allah sabır versin ben de bekleyemezdim 80-90 gün ve temiz bi ikinci el almaya razı olurdum (Ama sıfırın havası da bi başka oluyo :D )
Eveeeeeet sonunda GP mi bugün(dün) teslim aldım. Artık daha sık uğrarım aranıza.
hayırlı olsun kazasız belasız... :)
Hayırlı olsun , kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle. Babamda dün titanyum gri 1.3 multijet 90 BG dinamik modeli teslim aldı.Bizde bir hafta bekledik sadece çünkü ek bir paket istemedik ve İstanbuldaydık :)
Hayırlı sürüşler, kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun kazasız belasız...
fiyatı çok uygunverdiler herhalde söylemediğinize göre
hayırlısı olsun.. 3 ay durumunu abartmışlar ama yani..
modeller ve ekstra donanım ve farkları tamamen tercih konusu. bu tercihlerin yarattığı fiyat farkları tercihler için belirleyici oluyor. ben de Şakir kardeşim gibi 5 kapi multijet 90 hp aldım. yalnız benim aracım emotion değil dinamik. ekstra paket yok vites otomatik. 33,750 ödedim. bu kadar uzun beklemeyecek olsaydım ben skydome tavan eklemek isterdim sadece. ben bu arabayı birmot dan aldım. 10 gün önce filan araba bakarken 3k emotion kırmızı dizel otomatik ve fkydomelu bir 2007 model Kartaş'ın showroom'unda duruyordu. 3k tercih etseydik müthiş bir pazarlıkla o aracı süper uygun bir fiyata alırdım.
Showroom'da yılsonu geldiği halde bekleyen araç sıkıntıdır. hangi ayda olursa olsun showroomda durmakta olan araç extra pazarlık şansı demektir. stoktaki araç her zaman bayiye yüktür ve kısa sürede elden çıkartıp yeni araç sipariş etmek ister. araç alacak arkadaşlar bu söylediklerimi biliyor mu bilemem ama dikkate almalarını isterim.
Bu arada kazasız belasız güle güle kullan :)
Hayırlı olsun güntaç kardeşim, sizde bizim gibi dinamik almışsınız ama sizde otomatik vites var,hayırlı kazasız belasız sürüşler inşallah.
Kırmızı logo çok yakışmış yeni modellere, renkle uyumu daha bir güzel oluyor mavi logoya göre.Bizde 30750 verdik otomatik vitessiz paketsiz 1.3 dinamik 5k 90 bg puntomuza
Herkese teşekkürler. Epey bekledik. Ama beklediğimize de değdi yani.