ilk gıcırtın hayırlı olsun.. sendeki koltuk gıcırdıyomuş sadece. ben arabaya oturunca koltuk cart diye arkaya kaydı bağlantı yerleri kırıldı. bu arada 65 kiloyum ben.
selam dostlar..
benim evo daha 3 aylık ama sürücü koltuğuna yaslanınca gacır gucur ediyor acaba yan hava yastıklarının yandaki plastiğinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ...
bi de sol sinyalin içine su doluyor bi kere tamponu söktürüp yeniden taktırtmıştım acaba iyi takamadıklarından mıdır..
aynı sorunlar sizde de var mı acaba özelikle koltuk gacırtısı gıcık bi şey yaw..
ilk gıcırtın hayırlı olsun.. sendeki koltuk gıcırdıyomuş sadece. ben arabaya oturunca koltuk cart diye arkaya kaydı bağlantı yerleri kırıldı. bu arada 65 kiloyum ben.
nedir bu arabadaki problemler arkadaş bitmek bilmiyor![]()
daha 1 sene olmadan bu kadar sorun çıkıyorsa ilerde hiç düşünemiyorum
Aynı sorun bendede var resmen kafamın içine işliyo gıcırtı. yağlamak lazım diye düşünüyorum ama daha fırsatım olmadı puntonun koltukları yerinden çıkıyormu bide
wd40 yada benzeri bir ürün kullanın. Uzun süre sıkıntı olmaz.
benim de sürücü koltuğunun yan tarafında yaslanma yerinin ayar kolu var yuvarlak olan onun için de gözüken metal parça küflenmiş niye öyle oldu acaba sizlerin de böyle mi ?
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri