bütün bayileri araştır kardeşim hepsinden fiyat iste diğer illeri falan araştır bazı onların belli bi miktarda araba sattıkları zaman fabrika bedava araba veriyor onlara onu tamamlamak için sana indirim yabilirler denk gelirse.
Arkadaşlar otomatik vites 1.4 easy punto almaya karar verdim. Ilk kez araba alıyorum.. yardımlarınıza ihtiyacim var. Bayi pesin olarak 37300 fiyat istiyor. İzlenimlerime göre bu fiyat fazla gibi. Biraz daha bekleyip sonra mi alayim. Ne dersiniz ? Bi de bu modeli kullanann arkadaşlar araba için ne diyor ? Alınır mi bu araba...
bütün bayileri araştır kardeşim hepsinden fiyat iste diğer illeri falan araştır bazı onların belli bi miktarda araba sattıkları zaman fabrika bedava araba veriyor onlara onu tamamlamak için sana indirim yabilirler denk gelirse.
Bencede 1-2 bayiiye sormadan hatta bunlar il dışı yerlerde olabilir satın almayın.satın alırken kurbanlık koyun pazarlığı gibi pazarlık yapın extra olarak boya koruma bakım vs bişeyler hediye alabiliyorsanız alın.
Cok tesekkur ederim sağolun. Valla sanırım kışı bekleyecem bu gidişle. Cok istiuorlat çünkü.
1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S EASY
36.100
Bu fiat.com.tr fiyatı ve tabi ki pazarlıkla daha ucuza alınır. Fakat bence yüksek.
Aracın ederi bu rakamlar değil. Punto güzel araçtır ama fiyatlar yüksek. Bu paraları verdikten sonra ben olsam kesinlikle C sınıfı araç bakarım.35 binin üstüne çıkmayı düşünüyorsanız Astra Classic Hb Tiptronik vites konfor paketli 40 bin lira liste fiyatı çok daha iyi seçim olur. Daha yakın zamanda arkadaşım aldı. Daha geniş bagaj, daha konforlu daha tok, daha güçlü motor, aynı vergi...
hocam bende punto kullanıcısıyım ama o fiyata seat ibiza, skoda rapid, sıfır olarak bakılabilir. ama sana 1.2 TSI fabialarıda tavsiye ederim 2011 modelleri düz 21-23 arası motor TSI olduğundan dolayı tercih edilebililir. 1.2 TSI polo fabialara artık koymuyorlar jetta, golf, octivia koyuyorlar
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
fabia fiyatına tekrar baktım 26-29 arasıymış pardon
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
şu anda sıfır dizel araç alacak olsam kesinlikle rapid seçeneklerim arasında olurdu..
Hocam sıfır almayı düşünüyorum. Açıkçası ilk kez araba alacağım icin, fazla anlamıyorum da. Sizin bu forumdu görünce sizlere sorayım dedim. Allah razı olsun usenmeden cevap vermissiniz. Uyarılarınizi dikkate alacam. Şu astra ve rapid e de bi bakayım. Hic bi bilgim yok cunku.
Merhaba;
Bugun punto 1.4 77 bg easy Sipariş verdim. titanyum gri 31.800 e kadar düştü.
çelik jant, sis farı, kol dayama vs.. donanım eklediler. ayrıca motor koruma yapacaklarmış..
Araç ile ilgili bilmem gereken nelerdir?
Bakımları, yakıt durumu vs, eksileri artıları nelerdir?
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Easy'de kol dayama, sis fari, celik jant zaten var nasil eklediler?
nehir sakin alma 2012 model keredili almis birisinden devre alabilirsin 30 bine sifir alma sakin o hatayi ben yaptim
bu arada o aracin aynisini ben kullaniyorum istediğin soruyu cevaplayabilirim nehir
o donanımlar standartmışş.. şimdi baktım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri