Hakan aynı aracı kullanıyoruz.Senden ricam cam filmini nerede kaplattın yardımcı olabilir misin?
Printable View
ben aracı aldığım gün yaptırmıştım ön cam hariç bütün camlar 3m 2numara 400tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam.1 seneden biraz daha fazla oldu okadar şehir gezdim hiç bir sıkıntı olmadı sadece çevirmeye girdiğimde hemen tepe lambasını yakıyorum laf etmesinler diye tedbir amaçlı.yakın zamanda ön camada yaptırmayı düşünüyorum 2numara çok açık oldu belki biraz daha karartır güneşi keser diye.herkese de tavsiye ederim ;)
Gecen ay bende cektirdim. Arkalar 3 numara onler 2 numara... sicaklarda ve tatile gidrrken cocuk arkada yanmasin diye...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
bod perde ısrarla tavsiye edilir...film yerine
Bin gitsin ustam millet ölü mal istiyor :D onlara sorsan bedavaya ver diyecekler...
arkadaşlar 100 küsür vermenize gerke yok ben 2 saat önce kendim yaptım ,aksesuarcıdan 20 tl ye çizilmez film altım evdede sabunlu su ile bol bol sıkıp yapıştırdım tek hava kabarcığı olmadan cillop gibi oturdu.Biraz arka camda zorlandım ,4,5 hava kabarcığı kaldı köşelerde altındaki su kuruyunca onlarda yapıştı hiç iz kalmadı.CEza ihtimaline karşı sadece arka kapı ve bagaj camını yaptım şöför ve yan camda yok
arkaşlar önceki sahibi arabaya ziebarttan arka ve yan 2 cama yaptırmış ama çok ince ve yeşile yakın görünüyor. bende ön iki cama yaptırmak istedim 150tl dediler sizce ne yapmalıyım .veya aynı renkte nerden daha ucuza yaptırırım..