Printable View
Alıntı: samirr86 Nickli Üyeden Alıntı Merhaba; Bugun punto 1.4 77 bg easy Sipariş verdim. titanyum gri 31.800 e kadar düştü. çelik jant, sis farı, kol dayama vs.. donanım eklediler. ayrıca motor koruma yapacaklarmış.. Araç ile ilgili bilmem gereken nelerdir? Bakımları, yakıt durumu vs, eksileri artıları nelerdir? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz? ilk mesajına baktım hocam 37 binden bura rakama mı düştüler? vay bea ben alırken 500 tl düşüremedim vallahi..
Alıntı: tayfux Nickli Üyeden Alıntı ilk mesajına baktım hocam 37 binden bura rakama mı düştüler? vay bea ben alırken 500 tl düşüremedim vallahi.. sen 37 bine alirken otomatik almisindir bu arac manuel vitestir
Alıntı: tayfux Nickli Üyeden Alıntı ilk mesajına baktım hocam 37 binden bura rakama mı düştüler? vay bea ben alırken 500 tl düşüremedim vallahi.. İlk Mesaj atan ben değilim. Konuyu devam ettirdim. Ben manuel vitesini aldım. Ancak araç üzerinde 35.860 yazıyordu. Aylık satış hedeflerine ulaşamadıklarında fiyat düşürebiliyorlar.
Alıntı: samirr86 Nickli Üyeden Alıntı İlk Mesaj atan ben değilim. Konuyu devam ettirdim. Ben manuel vitesini aldım. Ancak araç üzerinde 35.860 yazıyordu. Aylık satış hedeflerine ulaşamadıklarında fiyat düşürebiliyorlar. valla ben aralık ayinda aldigimde 34.5 dusurmustum kredi masraflari falan herseyi içindeydi otomatik vites benimki
5 yaşından kücük araçlara bankalar kredi veriyo zaten
Alıntı: ozanoz93 Nickli Üyeden Alıntı valla ben aralık ayinda aldigimde 34.5 dusurmustum kredi masraflari falan herseyi içindeydi otomatik vites benimki hayırlı olsun.. Şu an pop modelini o fiyata veriyorlar.
Alıntı: ozanoz93 Nickli Üyeden Alıntı sen 37 bine alirken otomatik almisindir bu arac manuel vitestir yok hocam benim araç astra 1.3 cdti..
Araç le ilgili kullanalar bilgi verebilir mi?
Alıntı: samirr86 Nickli Üyeden Alıntı Araç le ilgili kullanalar bilgi verebilir mi? ne tür bilgi isityorsun