Otomatik + dizel jetta alacaksanız tavsiye etmiyorum. Sizinde söylediğiniz malum sebeplerden dolayı bravoyuda tavsiye etmiyorumBu şartlar altında tercihim focus olurdu.
Arkadaşlar punto 1.3 dizel aracım Gaziantep te yağan doludan dolayı hasar aldı. yaklaiık 19000 fark verip sıfır 2012 bravo ile takas yapmak üzereyim. Bravo fiyatına ford c-max, focus, jetta gibi alternetifler çıkıyor. bravo bunlardan donanım olarak bir adım daha önde. bravonun 2. elinin düşük olması (memuruz almadan satmayı düşünüyoruz işte) beni ayrı bir endişeye sevk ediyor.
samimi görüşlerinize ihtiyacım var...
Konu kadir07 tarafından (16/07/2013 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
Otomatik + dizel jetta alacaksanız tavsiye etmiyorum. Sizinde söylediğiniz malum sebeplerden dolayı bravoyuda tavsiye etmiyorumBu şartlar altında tercihim focus olurdu.
ISmileUDie
Üçü de C segmenti ama hepsi birbirinden farklıPiyasalarını bir kenara bırakırsak, bizim insanımız için çok önemli bir kritere sahip sedan bir araç, fonksiyonel bir mpv ve sportif görünümlü bir hb var
Sizin, ihtayaçlarınız yönünde karar vermeniz gerekiyor:
Görünüm için Bravo,
Standartlık için Jetta,
Fonksiyonellik ve konfor için C-Max tercih edilebilir,
Ben olsam c segment mpv olan c-max ı tercih ederdim...
yeni kasa jetta derim hiç düşünmeden![]()
Jetta tabiki aldığın fiyatın üstüne koyar satarsın bizim memlekette. Dizelse tadından yenmez.
Jettanın comfortline modeliyse düşünmeniz hata arabadaki özellikler say say bitmiyor![]()
2. el değeri olarak bakıldığında maalesef Jetta. Şirket aracı olarak dizel otomatik yeni Jetta kullanıyoruz. Tabii ki güzel bir araç ama abartıldığını düşünüyorum. Bizim Puntişlerden çok çok daha sessiz ve konforlu değil.
Ben olsam C-max alırdım. Kaliteli, güçlü, geniş, fonksiyonel, evladiyelik.
jetta ; meksika yapımı aslında son derece kalitesiz hatta avrupa ülkelerinde satılmayan ama maalesef TR de çok satılıp ikinci eli prim yapan bir araç
C-Max ; oldukça kaliteli , içi ferah geniş bir aile otomobili sınıfının en iyilerinden
bravo ; tasarımı olsun , donanımı olsun oldukça iyi bir araç ancak maalesef çoğu fiat ın üst segment modeli gibi ( stilo , mont ) hakettiği ilgiyi göremeyen ikinci eli zatıf bir model yakında kalkacağını tahmin ediyorum.
yalnız bu söylediğiniz 3 modelde biribirinden farklı tamam hepsi c sınıfı ama biri sedan biri hatchback biride mpv bir araç o yüzden çok farklı modeller bravo sportif genç bireyler yada çekirdek aileler için uygun bir otomobil.jetta ise oldukça geniş ve büyük bagajı olan bir sedan c-max ise tipik bir mpv araç scenic-picasso gibi araçların rakibi
herkes jetta demiş ama 3 aracıda kullandım rahatlık genişlik olarak C-MAX tek geçerim o nasıl bir ferahlıktır öyle ya![]()
c max derim kesinlikle...10 ay önce focus 3 aldım 21 yaşında olmama rağmen alırken acaba c max mi alsam diye tereddüt ettim![]()
Keyif BMW'Dir...
C-max..
c-max derim..
Jetta 1,4tsi 122ps hıglene kullanıcısı olarak jetta derim
- Gözlük/bıyık takarak tekrar sıraya girer -
C-max diyorum ben de![]()
jetta fiyatını kesinlikle haketmiyor,kalitesiz bir araç...Bravo piyasa sorunu var...mantıklı olan C-MAX
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Jetta kesinlikle,aracı aldığında üstüne 2000 tl koyuyor mübarek.
bende kesinlikle jetta diyorum
jetta nın tek artısı piyasası başka hiçbir artısı yok konuyu okuyun isterseniz
Volkswagen jetta incelemesi (2012) 60.000 KM OLDU!
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Jetta be mübarek sorulur mu???
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri