[QUOTE=makko58;952108]
Alıntı CanGo48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

emniyetin böyle bir uygulaması yok . aniden uzunları yakma gibi. geceleri radar hızı tesbit eder ancak karanlıkta plakalar okunmayabiliyor şahsen benim başıma yeni geldi. durdum kamera kaydına baktım plaka harfleri tam okunmadı diye ceza yemedim. genelde ışıklı alanları seçerler kısa yada uzun far açık olur radar aracının. ayrıca zaten radar koydukları yerde öncesinde radar tabelası yada hız sınır tabelası olur. 110 sınır olan bir yerde çift gidiş çift geliş vardır yol oldukça geniştir yani uzunları yaktı diye kimsenin kaza yapacağını sanmıyorum. genelde düzlüklere radar koyarlar zaten direksiyonu düz tutmak yeterlidir.
emniyetin böyle bir uygulaması yok evet bu konuda hemfikiriz ama sorun şu uygulamayı yapan memur arkadaş 115le sollama yaparken plakayı okumak için uzunları yaktı ve aracının bulunduğu konumdan dolayı gözümü aldı ve yerimde acemi birisi olsa kaza yapabilirdi. hız tabesaı yoktu ama daha sonra "hız limiti 50km" tabelsı koyuldu. radar uygulaması yapılsın, tabela olsun hatta hız sınırını aşanlar cezalandrılsın eyvallah ama beni rahatsız eden uygulamanın yanlı yapılması . neyse kaza bela olmadı ya gerisi sorun değil, dediğim gibi aynı sıkıntı tekrarlanırsa gerekli mercilere durumu araç içi kamera görüntümle bildiricem zaten.