Kaskodaki mini onarımdan yaptırabilir miyim acaba? Daha önce yaptıran oldu mu arkadaşlar?
Printable View
Kaskodaki mini onarımdan yaptırabilir miyim acaba? Daha önce yaptıran oldu mu arkadaşlar?
evet yaptırabilirsiniz kaskonuz bozulmadan. .ben daha önce 2 kere yaptırdım.senelik belirli bir hakkınız oluyor ve ciziğin ya da atacakları boyanın cm ine bağlı bu hak bazı durumlarda üzerine minik para verebiliyosunuz.mini onarım yapan firmalarla görüşünüz onlar yardımcı olacaktır.
Hocam komple boyaya filan gerek yok git sanayide boya koduyla bi rötüş boyası yaptır 10TLye 3TLye de 3farklı kalınlıkta fırça al 5dkni bile almaz benim aracımda 3yerde aynen böyle çizikler vardı 10cm yakınına girmeden belli olmuyor hatta ince kat bi rötüş boya ardından pasta ile fazlalıkları alarak bi de üstüne cilayla çok daha verimli bi sonuç alabilirsiniz.. Kafanıza takmaya değecek bişey değil geçmiş olsun :)
hocam öncelikle geçmiş olsun aynı yerde aynı şekilde çizikler benim aracımda da mevcut daha geçen sene aldım sıfır ve garajda oldu :( o yüzden takma kafana nazar de geç.