Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: bir tür bağımlılık gibi...(gp bağımlılığı)

Musa Öncü
    blackmacig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

Standart bir tür bağımlılık gibi...(gp bağımlılığı)

arkadslar aylardır arabayı alaldan beri yazayımmı diye ttereddut içindeydim şimdi cesaretimi toplayıp yazıyorum...

Ne kadar kanıtlanır bilmiyorum ama bu arabalar bağımlılık yapıyor sankı..

Düşünüyorum ben araba hastası falan biri deilim normal bır turk gencı gıbı herkesın olduğu kadar bende de bır araba tutkusu var dı.ama gp yı aldıktan sonra neden se ben her boş vaktımde arabayı düşünüyorum siteye girdiğimde sizinde benden fazla düşündüğünü görüyorum arabaya bınmek için fırsat kolluyorum bınıncede sankı sıgara bağımlılığındakı gibi(içtikten sonra)bindikten sonra ve sürerken bı rahatlama gelıyor ayrıca bu aractayken bugun hiç sinirlenmediğimi fark ettım sankı arabanın içinde farklı bı dünyada gıbı hissediyorum tabi bu çok abartılı bi şekilde değil ama derinlemesıne düşününce böyle olduğunu fark ettim inerken bakıyorum binerken bakıyorum balkondan bakıyorum ya artık geçsın diyorum 4 ay oldu hala devam ediyor.sizinde aynı duyguları yasadığnı zı ınanıyorum kı böyle bir sitede sadece tek ortak nokta olarak gp lerimiz var buda demek oluyorkı her kes aynı duygular içinde ...
    peki olabilir diyceksınız ama pekı neden baska arabalarda ben bunu yasamadım veya onlarda bızım gıbı bunları hıssedıp bı site kurmadıalr.

siz den istediğim dikkatlice yazılanları okuyup kendınızde olusan bu etkıyı gözlemlemenız..

tasarım harıkasıı bu araclar psikolojık olarak bence bizi etkılıyor kanısındayım..

ama tabı bu nasıl kanıtlanır bilemem ama mutlaka bi cevabı olduğuna inanıyorum..

sizlerinde görüşünü merak ediyorum...

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Katılıyorum. Bu arabada bi ayrı özellik var. Alan arabasına aşık oluyor.

Ömür Kuru
    omurkuru08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    07HAN47
    Edilen teşekkür: 17

ya haklısın abicim ya ben bi araba delisiydim şimdi bu delilik katkandı gecem gündüzüm oldu ama ben memunum bundan hiç geçmez işallah...

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

valla musa kardeşim yazdıklarına birebir katılıyorum şahsıma ait bu ikinci arabam ilk arabam olmasına rağmen hiç bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum... gp çok farklı akşam eve geldiğimde rahat bi 30 sn filan arabama bakıyorum hele bide temizse garip bi tutku... bence tasarım çok farklı insanı kendine bağlıyo... her baktığında farklı yönlerini keşfediyosun... birazda galiba bu sitenin çok etkisi var akşama kadar burda arabayla ilgili konuşuyoruz uzun süre bakamıyorum ve özlüyorum... inerken bakıyorum yandan bakıyorum önden bakıyorum arkadan bakıyorum... çok garip ya millet bana olum arabayla kafayımı yedin diyo manyak bişi ya kız arkadaşıma bile bi sıralama yaptım önce sen ve ailem dedm sona arabam ve son olarakta fenerbahçe
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

güzel araba ama ben aşık falan değilim ilk fırsatta satıp üst sınıf bi araba alacam 1-2 sene ye kadar

gökhan kalkan
    gökhan_gp01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Plaka
    01 j* 77*
    Edilen teşekkür: 12

kesinlikle katılıyorum bağımlılık yaptı ya bu gp

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Bizim arabalar neymiş böyle yahu

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Motor performansı hariç genel anlamda memnunum....Gerçi yeterli ama bazen daha performanslı olsaydı dediğim zamanlar oluyor...Dış görünüş olarak Türkiye de 2 aracı çok beğeniyorum 1.Seat Leon 2.Gp Beni gp de çeken en önemli unsur dış görünüşüydü...Fiyatta uygun olunca alınası bir araba oluyor...Aracımı seviyorum ama bağımlılık yaptığını söyleyemem...Belki de bağımlılık yaptığı tek husus yıkandıktan sonra yandan seyretmek...

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Birde boya koruma yaptırın da bakın bakalım
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alalı 1.5 sene oldu. Bende de aynı durum var. Ki bu 3. arabam. Hiçbir arabayı beğenmiyorum tasarım olarak artık. Adamlar bu işi yapıyor valla. Tebrik etmek lazım.

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

ha ha ha.. oooooo siz daha yeni başlıyorsunuz.. ben ilk aldığımdan beri acaba kapısını kilitledim mi diye bahane edip aşağıya inip sağına soluna heybetine tekrar tekrar bakıp gene ve çıkıyorum.. ben gp yi bir düzüne şarısına tercih ederim valla...
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı blackmacig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadslar aylardır arabayı alaldan beri yazayımmı diye ttereddut içindeydim şimdi cesaretimi toplayıp yazıyorum...

Ne kadar kanıtlanır bilmiyorum ama bu arabalar bağımlılık yapıyor sankı..

Düşünüyorum ben araba hastası falan biri deilim normal bır turk gencı gıbı herkesın olduğu kadar bende de bır araba tutkusu var dı.ama gp yı aldıktan sonra neden se ben her boş vaktımde arabayı düşünüyorum siteye girdiğimde sizinde benden fazla düşündüğünü görüyorum arabaya bınmek için fırsat kolluyorum bınıncede sankı sıgara bağımlılığındakı gibi(içtikten sonra)bindikten sonra ve sürerken bı rahatlama gelıyor ayrıca bu aractayken bugun hiç sinirlenmediğimi fark ettım sankı arabanın içinde farklı bı dünyada gıbı hissediyorum tabi bu çok abartılı bi şekilde değil ama derinlemesıne düşününce böyle olduğunu fark ettim inerken bakıyorum binerken bakıyorum balkondan bakıyorum ya artık geçsın diyorum 4 ay oldu hala devam ediyor.sizinde aynı duyguları yasadığnı zı ınanıyorum kı böyle bir sitede sadece tek ortak nokta olarak gp lerimiz var buda demek oluyorkı her kes aynı duygular içinde ...
    peki olabilir diyceksınız ama pekı neden baska arabalarda ben bunu yasamadım veya onlarda bızım gıbı bunları hıssedıp bı site kurmadıalr.

siz den istediğim dikkatlice yazılanları okuyup kendınızde olusan bu etkıyı gözlemlemenız..

tasarım harıkasıı bu araclar psikolojık olarak bence bizi etkılıyor kanısındayım..

ama tabı bu nasıl kanıtlanır bilemem ama mutlaka bi cevabı olduğuna inanıyorum..

sizlerinde görüşünü merak ediyorum...
    Altına imzamı atarım...
    eksiği var..fazlası yok

o kadar yani

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

İtalyanlar işte, dünyaya tasarım satıyorlar

özgün özcan
    Atam İzindeyiz! tangozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    03 PB 144
    Edilen teşekkür: 7

Soru

Alıntı nasrettinhoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor performansı hariç genel anlamda memnunum....Gerçi yeterli ama bazen daha performanslı olsaydı dediğim zamanlar oluyor...Dış görünüş olarak Türkiye de 2 aracı çok beğeniyorum 1.Seat Leon 2.Gp Beni gp de çeken en önemli unsur dış görünüşüydü...Fiyatta uygun olunca alınası bir araba oluyor...Aracımı seviyorum ama bağımlılık yaptığını söyleyemem...Belki de bağımlılık yaptığı tek husus yıkandıktan sonra yandan seyretmek...
    +1
    Bağımlılık yarattı!

Deniz Akan
    Denizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

bence araba zırt pırt sorun çıkartıp uğraştırdığından, bir noktadan sonra ister istemez aranızda bir bağ oluşuyor...inanılmaz sorunsuz bir araç olsaydı, her gün işe git gel, gez toz vs. bu kadar da bağlanmazdı kimse...

bu site olmasaydı da, herkes hay ben böyle arabanın der geçer giderdi...kader birliği yapmışız burda
    "Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"

M.K.Atatürk

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Katılmıyorum. Bana 1.5 sene boyunca hiç sorun falan çıkartmadı. Ondan da ayrıca seviyor olabilirim. Bütün işkencelerime dayanıyo

Deniz Akan
    Denizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı Korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılmıyorum. Bana 1.5 sene boyunca hiç sorun falan çıkartmadı. Ondan da ayrıca seviyor olabilirim. Bütün işkencelerime dayanıyo
    ne mutlu size...bu sitenin tek negatif yönü de, insanı biraz hastalık hastası yapması...bilmiyorum belki de o yüzden bana öyle geliyordur...
    "Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"

M.K.Atatürk

burak kaya
    BUrasııı Besiktasss!!! ZaMBroTTa_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı Denizzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence araba zırt pırt sorun çıkartıp uğraştırdığından, bir noktadan sonra ister istemez aranızda bir bağ oluşuyor...inanılmaz sorunsuz bir araç olsaydı, her gün işe git gel, gez toz vs. bu kadar da bağlanmazdı kimse...

bu site olmasaydı da, herkes hay ben böyle arabanın der geçer giderdi...kader birliği yapmışız burda

Mustafa SEZGİN
    Sezgintr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 LP 418
    Edilen teşekkür: 31

Allah kimseye stilo kullanmak nasip etsin 1 hafta kullandım en full 3 kapı sarı stilolardan aklım o arabada kaldı Puntoyu bana unutturdu. Puntoyu satmam az yakıyo çok kaçıyo en kötü ihtimal Puntoyu babama verir babamın düldülün(94 corolla) üzerine biraz para koyup stilo almayı düşünüyorum gerçekten hem ağır oturaklı hemde özellikleriyle çok dolu bi araba.

OĞUZHAN ÜLGEN
    MACHINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EF 3797
    Edilen teşekkür: 22

Bağımlılık yaptığı benim için bir gerçek.Alalı 1 sene oldu hala ilk günkü gibi, baktığımda aynı zevkle seyrediyorum.Diğer arabaların çizgilerine bakıyorum ama hiçbiri aynı zevki vermiyor.Fakat çok fazla kafayı takmak iyi değil sonuçta materyalist bir şey. Bir yerine bir şey olduğunda çok fazla üzülmeye değmez! Mühim olan İNSANlık!

Sayfa 1/2 12 SonSon