Katılıyorum. Bu arabada bi ayrı özellik var. Alan arabasına aşık oluyor.
arkadslar aylardır arabayı alaldan beri yazayımmı diye ttereddut içindeydim şimdi cesaretimi toplayıp yazıyorum...
Ne kadar kanıtlanır bilmiyorum ama bu arabalar bağımlılık yapıyor sankı..
Düşünüyorum ben araba hastası falan biri deilim normal bır turk gencı gıbı herkesın olduğu kadar bende de bır araba tutkusu var dı.ama gp yı aldıktan sonra neden se ben her boş vaktımde arabayı düşünüyorum siteye girdiğimde sizinde benden fazla düşündüğünü görüyorum arabaya bınmek için fırsat kolluyorum bınıncede sankı sıgara bağımlılığındakı gibi(içtikten sonra)bindikten sonra ve sürerken bı rahatlama gelıyor ayrıca bu aractayken bugun hiç sinirlenmediğimi fark ettım sankı arabanın içinde farklı bı dünyada gıbı hissediyorum tabi bu çok abartılı bi şekilde değil ama derinlemesıne düşününce böyle olduğunu fark ettim inerken bakıyorum binerken bakıyorum balkondan bakıyorum ya artık geçsın diyorum 4 ay oldu hala devam ediyor.sizinde aynı duyguları yasadığnı zı ınanıyorum kı böyle bir sitede sadece tek ortak nokta olarak gp lerimiz var buda demek oluyorkı her kes aynı duygular içinde ...
peki olabilir diyceksınız ama pekı neden baska arabalarda ben bunu yasamadım veya onlarda bızım gıbı bunları hıssedıp bı site kurmadıalr.
siz den istediğim dikkatlice yazılanları okuyup kendınızde olusan bu etkıyı gözlemlemenız..
tasarım harıkasıı bu araclar psikolojık olarak bence bizi etkılıyor kanısındayım..
ama tabı bu nasıl kanıtlanır bilemem ama mutlaka bi cevabı olduğuna inanıyorum..
sizlerinde görüşünü merak ediyorum...
ya haklısın abicim ya ben bi araba delisiydim şimdi bu delilik katkandı gecem gündüzüm oldu ama ben memunum bundan hiç geçmez işallah...
valla musa kardeşim yazdıklarına birebir katılıyorum şahsıma ait bu ikinci arabam ilk arabam olmasına rağmen hiç bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum... gp çok farklı akşam eve geldiğimde rahat bi 30 sn filan arabama bakıyorum hele bide temizse garip bi tutku... bence tasarım çok farklı insanı kendine bağlıyo... her baktığında farklı yönlerini keşfediyosun... birazda galiba bu sitenin çok etkisi var akşama kadar burda arabayla ilgili konuşuyoruz uzun süre bakamıyorum ve özlüyorum... inerken bakıyorum yandan bakıyorum önden bakıyorum arkadan bakıyorum... çok garip ya millet bana olum arabayla kafayımı yedin diyo manyak bişi ya kız arkadaşıma bile bi sıralama yaptım önce sen ve ailem dedm sona arabam ve son olarakta fenerbahçe![]()
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
güzel araba ama ben aşık falan değilim ilk fırsatta satıp üst sınıf bi araba alacam 1-2 sene ye kadar
kesinlikle katılıyorum bağımlılık yaptı ya bu gp
Bizim arabalar neymiş böyle yahu![]()
Motor performansı hariç genel anlamda memnunum....Gerçi yeterli ama bazen daha performanslı olsaydı dediğim zamanlar oluyor...Dış görünüş olarak Türkiye de 2 aracı çok beğeniyorum 1.Seat Leon 2.Gp Beni gp de çeken en önemli unsur dış görünüşüydü...Fiyatta uygun olunca alınası bir araba oluyor...Aracımı seviyorum ama bağımlılık yaptığını söyleyemem...Belki de bağımlılık yaptığı tek husus yıkandıktan sonra yandan seyretmek...![]()
Birde boya koruma yaptırın da bakın bakalım![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Alalı 1.5 sene oldu. Bende de aynı durum var. Ki bu 3. arabam. Hiçbir arabayı beğenmiyorum tasarım olarak artık. Adamlar bu işi yapıyor valla. Tebrik etmek lazım.
ha ha ha.. oooooo siz daha yeni başlıyorsunuz.. ben ilk aldığımdan beri acaba kapısını kilitledim mi diye bahane edip aşağıya inip sağına soluna heybetine tekrar tekrar bakıp gene ve çıkıyorum.. ben gp yi bir düzüne şarısına tercih ederim valla...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
İtalyanlar işte, dünyaya tasarım satıyorlar![]()
bence araba zırt pırt sorun çıkartıp uğraştırdığından, bir noktadan sonra ister istemez aranızda bir bağ oluşuyor...inanılmaz sorunsuz bir araç olsaydı, her gün işe git gel, gez toz vs. bu kadar da bağlanmazdı kimse...
bu site olmasaydı da, herkes hay ben böyle arabanın der geçer giderdi...kader birliği yapmışız burda![]()
"Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"
M.K.Atatürk
Katılmıyorum. Bana 1.5 sene boyunca hiç sorun falan çıkartmadı. Ondan da ayrıca seviyor olabilirim. Bütün işkencelerime dayanıyo![]()
"Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"
M.K.Atatürk
Allah kimseye stilo kullanmak nasip etsin 1 hafta kullandım en full 3 kapı sarı stilolardan aklım o arabada kaldı Puntoyu bana unutturdu. Puntoyu satmam az yakıyo çok kaçıyo en kötü ihtimal Puntoyu babama verir babamın düldülün(94 corolla) üzerine biraz para koyup stilo almayı düşünüyorum gerçekten hem ağır oturaklı hemde özellikleriyle çok dolu bi araba.
Bağımlılık yaptığı benim için bir gerçek.Alalı 1 sene oldu hala ilk günkü gibi, baktığımda aynı zevkle seyrediyorum.Diğer arabaların çizgilerine bakıyorum ama hiçbiri aynı zevki vermiyor.Fakat çok fazla kafayı takmak iyi değil sonuçta materyalist bir şey. Bir yerine bir şey olduğunda çok fazla üzülmeye değmez! Mühim olan İNSANlık!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri