ne diyim araç gerçekse de hayırlı uğurlu olsun olsun kazasız belasız... :)
ama 70000 ytl elimde olsa 97 opel vectra 2.5 cdx alır kaputun altında yürüyen aksamda boş yer bırakmazdım... :)
Printable View
ne diyim araç gerçekse de hayırlı uğurlu olsun olsun kazasız belasız... :)
ama 70000 ytl elimde olsa 97 opel vectra 2.5 cdx alır kaputun altında yürüyen aksamda boş yer bırakmazdım... :)
şimdi benim anlamadığım grande punto 1,9 mj 120 hp nin italya fiyatı 30000€ mu ki bu aracın fiyatı gümrüksüz 50000 ytl.
bencede alfa 147 1.9 jtd daha mantıklı olurdu
bu arada araştırdım italyada 1.9 mj 120 hp emotion satış fiyatı 19200€
vergiler düştüğünde bu araçın ithal edilme fiyatı 16000€ yu geçmemesi lazım.
16000€*2 yaptığınız zaman ithal edileciği fiyatı çıkarabiliriz.
32000€ya tekabül ediyor o da yaklaşı 56000 ytl.
70000 ytl çok abartı.
güzel araştırma olmuş ama banada mantıklı gelmiyor neyse hayırlısı olsun iyi günlerde kullansın
Hayırlı olsun birader
o paraya 140 lık yeni mondeo alınır bir dahada arkaya dönülüp bakılmaz.
Olur mu ryumm beaaaaaaaaaa. makam arabası mı alion abi beeeeeeee. aileni mi gezdirecen beeeee. sen o arabayla beni geçsen umursamam beeeeeee. ama GP öyle. Geç beni istanbula kadar kovalarım seni. Nasılsa ya geçemen de o ayrı.
Ha Ken e selam söyle bu arada fazla aduket atmasın anladın sen onu ;)
af buyur gözüm
Ken vs. Ryu Street Fighters Game
demek istemiş heralde.
https://forum.grandepuntotr.com/serb...ollarinda.html
bak o paraya bu linkdekini alırdım... yok yok araçta...
ve lambalarda yanıma gelen iki defa düşünürdü.. acaba şuna kafa tutsam mı diye.. yada bir heveslenip sonra; yok yav beni rezil eder dumur olurum şimdi deyip vazgeçerdi...
70bin e honda typeR 225bg, golf tsi 170bg, focus ST, falan filan hatta yanında fistan alırdın bence....
bencede çok pahalı olmuş o paralara dizelse dizel benzinliyse benzinli çok deli arabalar alınabilir bana çok anlamsız geldi. aklıma ilk etapta ibiza cupra tdi geldi 160hp idi yanılmıosam leon yada jetta 2.0tdi yauv bi sürü araba var (saymaya kalksak yer yetmez 70bin ytl!!!) şimdi o aletin parçası bile bakımda bi sürü sıkıntı çıkarır. bide unutmadan 1.446ytl yıllık vergisi var ki bana çok ters
aynen aliye katılayorum vergive fiyat çok yüksek
70 bini veren vergiyide verir canımmm!
İlla 1.9 GP min olmasını istiyorsam o parayı verip almam, gider hasarlı bir doblonun 1.9 jtd sini change yaparım :), sonra kalanı ile bir racing motor alırım, hatta para da kalır, onu da site giderlerinde kullanırdık :)
hayırlı olsun yorumları baştan sona okudum %55 karşıt görüş bildirmiş ama bence en iyi seçimi yapmışsın gp (1,9 120hp 160hp çıkarılırsa daha iyi olur:)) bu araç benimde çok hoşuma gidiyo ama ben sabredip bekliycem arkadaşlar gp yerine tavsiye ettğiniz arabalarda güzel ama vergi servis yedek parça gp tan daha ucuz değil onuda hatırlatıyım + olarak adı ve görünmü yeter abi yaa sonuçta gp 1,9..
bende bi fikir veriyim ozaman ben gider audi qatro alırdım :clapping:
bende yeni bişey oldu sandıydım