Selamlar dostum. Sana turuncu diye kakalıyolarturuncu boyalı onlar ve boya atıyor
ben yaklasık 9 aydır kullanıyorum,bak simdi dükkana gidiyosun, bana 1 takım "doblo sinyali" diyosun onu alıp takıyosun ve keyfini çıkartıyosun
![]()
Herkese ıyı hafta sonları. gunduz farlarına turuncu ampul takıyorum en fazla 15 gun sonra etkısını kaybedıp normal bı sekılde yanıyor hıc rengı solmayan turuncu ampul yokmu !
Konu kadir07 tarafından (11/05/2013 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
Selamlar dostum. Sana turuncu diye kakalıyolarturuncu boyalı onlar ve boya atıyor
ben yaklasık 9 aydır kullanıyorum,bak simdi dükkana gidiyosun, bana 1 takım "doblo sinyali" diyosun onu alıp takıyosun ve keyfini çıkartıyosun
![]()
Konu aykut_1914 tarafından (11/05/2013 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
evo nun zaten turuncu değilmi yav
ISmileUDie
Benim arac 1,4 fre active ben bu turunu ampullerı nereye takabılırım?Sinyalleri turuncu ampul yapıp sonra parklaramı baglıcam..
foto koyayım diye baktım ama hiç çekmemişimSiz benim deidğimi yapın gayet şık duruyor
![]()
Bunu alirsan sikinti cikmaz
https://www.maveraotomotiv.com/urun/...-ph5513na.aspx
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
doblo sinyali diye alın 15 lira![]()
aykut kanka doblo sınyalı evonun gunduz farına uyuyorsa harıkasın![]()
uyuyor uyuyor sorun yok 9 aydır, görüntüde çok güzel oluyo hele hafif karanlık çökmeye başladıgı zaman![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri