Geçmiş olsun...
Dün cepa avm nin arkasında eve giderken taksici bana vurdu ama benim suçlu olduğumu söyledi bende trafiği çağırdım tutanak tuttu pazartesi kurtuluştan raparunuzu alırsınız dedi(((
Konu kadir07 tarafından (20/04/2013 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Nasıl oldu acaba tam? Büyük ihtimalle taksicinin hata payi yüksektir taksiciler otobusculer maşallah yolda tek kendileri var gibi suruyorlar.
geçmiş olsun, olay nasıl oldu? merak ettiğim taksici aracının neresiyle böyle birşey yapabildi?
ISmileUDie
taksici en sağ şeritte bende orta şeritteydik sağa doğru dönüyorduk tam dönerken bir anda karar değiştirdi taksici ve ileri doğru gitmeye çalıştı ....
ama kazadan sonra ..taksici ben direk gidecektim sen önüme kırdın diyip suçu bana atmaya çalıştı
taksi de hiç bişey yok
şimdi lineanın sağlamlıgınamı sevinmeli?
daha sıfır bi puntoyu yediğinemi üzülmeli? geçmiş olsun diyorum.
En sağ şeritten dönecek olsaydınız sıkıntı olmazdı anca orta şeritten adamın önüne kırmış gibi görünüyorsunuz.Malesef yüksek ihtimalle kusurlu siz bulunacaksınız
ISmileUDie
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun üzücü bir durum.
Geçmiş olsun anlattığınıza göre suç sizde gözükse bile , eğer sağ sinyaliniz yanıyor ise ve sağ şeridin içerisine kısmen girmiş iseniz suçun yüksek oranı taksicide çıkacaktır.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
Gecmiş olsun çok sorunlu bir kaza gibi gözükmüyor. Ortadan donus olmaz maalesef eger öyleyse taksici son anda bile karar değişse suc sizde cıkacaktır. Normaldr suclu ancak kurallar öyle demiyor maalesef
geçmiş olsun.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Orası sürekli kullandığım bir yol, sizin gittiğiniz istikametin tam tersinde taksi durağı var tam köşede ve çok daha tehlikeli. Gelişigüzel park ediyorlar, langır lungur kullanıyorlar kazaya davetiye.
Geçmiş olsun, çok birşey yok. Üzülmeye değmezBende dün akşam kaza yaptım, benim aracın durumu çok daha kötü, benim raporda ptesi kurtuluştan çıkacak.
Geçmiş olsun üstadım,
benzer olay başıma geldi kadın tali yoldan çıkıp sola sinyal verip direk en sol şeride geçti ve ben sol şeritten gidiyordum korna sellektör felan derken diğer arabanın sol arka kısmına vurdum tramer sonucu benim %100 haklı olduğumu açıklamıştı ve sigortadan almıştım paramı.
İnş. zarar edeceğiniz bir sonuç verilmez.
Geçmiş olsun. Rabbim daha kötüsünü vermesin.
taksici her zaman suçludur. babasının yolu ya oyle kullanıyor istediği gibi. biraz fren yapsan ne olur de mi ama yok kimseye yol vermez ama herkesten de yol ister zorla.
Gecmiş olsun bugün formda kaza haberleri fazla geldi bana :(( trafiğe çıkmayacam bugün moral sıfır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri