Geçmiş olsun.
%90 siz hatalı bulunucaksınız çünkü sağa dönüşte en sağ şeritten dönmek gerekli
hocam sen okuduguna emin misin arkadaşın yazdıklarını? :D
sadece "kaza" kelimesi benziyor olayda :)
Printable View
taksici ilk araçtan çıktık yüzü düştü ve kusura bakma dedi ama taksi durağı yakındı ve taksiciler geldi ve hemen aklını çeldiler sonra ters yapmaya başladı sonrada bana şöförlüğü siz mi öğreteceksiniz bana dedi firene bile basmadım özellikle dedi ...
Geçmiş olsun.ah şu taksi ve minibüsler ah!..
bununla geçmiş olsun allah daha beterinden korusun...
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin.
Sent my iPhone using
Taksicidir yapar. Üstüne de kırar, içinden geçmeye de çalışır. Sen buna tepki olarak adamı döversin o zamanda " sarı öfke " yapmaya kalkarlar birlik olurlar hepsini döversin sonuçta sen zararlı çıkarsın :) Sakinliğini koruyabildiysen en büyük mükafat bu bence. Görünen sen haklısın. Kazalarda genelde haksız taraf çok vıdı vıdı yapar. Takılma, raporda zaten herşey ayrıntılı olarak çıkıyor. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeş.Onun söylemesi önemli değil umarım raporu iyi düzenlemiş fotolarla gösterebilirsen haklı çıkabilirsin ama aksi taktirde sadece raporda ben sağa dönerken adam çarptı bana karşı tarafta böyle cümleler yazarsa ve sen şahit göstermezsen malesef sigorta yuzde yuz seni kusurlu gösterir.
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah taksi ve minibüs gördünmü etrafında çok dikkatli olucaksın yol boş gibi her türlü gidiyorlar binek araçlara kızıyorlar yarış yapmasınlar diye adamlar 2 tl için yolda kapışıyorlar koca arabalarla;
Geçmiş olsun...
Ya Bu taksi düşmanlığını da anlamış değilim. Herkes iyi Soför, kimse hata yapmıyor. Bir tek diger taraf suclu Yok boyle birsey olur boyle seyler kazadir herkesin basına gelir. Gecmis olsun diyelim raporu bekleyelim. Raporlar da genelde sagını kontrol etmeyene suc verir.
vallahi sizi oraları bilmemde bizim buralarda taksiler ışıklarda pek durmaz U dönüşü yapılmayan yerlerden dönerler tek yön yollarda yolcuları bırkaıp muhakkak geri geri ters yönde gelirler bir yolcu gördümü hemen sizin önüzüden kırıp sağa yanaşır korna çalıncada size bağırırlar birini indireceklerse 20 m ilerdeki boş yere girmez zank diye yolun ortasında durur o yolcusunu indirip para üstünü verene kadar sizi bekletir )))
kurallara daha fazla uyan araçlar
1. otobüsler
2.TIR lar
3.özel otomobiller
4.kamyonlar
tehlikeli araç kullanan araçlar
1.minübüsler
2.ticari araçlar komyonet midi büs doblo tarzı özel şirket ve dağıtım araçları
3.özel şirket otomobiller
4.taksiler
+1 Bende bizim buradaki ticari araç sürücüleri nerden geldi diyordum :D
Bu arada kazanız kafa kafaya olsaydı kusurlu bulunabilirdiniz ancak vuran araç ön tarafıyla sizin aracınızın arka kısmından vurmasından dolayı kusurun sizde bulunacağını sanmıyorum.
Yinede hiç bir şey aracınızın hasar görmüş olmasını değiştirmiyor maalesef, geçmiş olsun.
Kazasız belasız günler hekese...
Geçmiş olsun
Bence minibüslerde cok tehlikeli gecen Şubat ayında Manisa'nda izmire gidiyorum iş çıkış saatine takıldım o minibüsler adeta yarışıyor sollama hız aklınıza ne gelirse yaptılar yaklaşık 30 dk sonra izmir girişinde o servis lerden birinin bir otonun üstünde gördüm minibüs taksi kamyon şöförlerinin sizin orası burası yok hepsi aynı maalesef maganda kursunuyla vurulursun ölmesin ambulans la giderken düz yolda kamyon çarpar içinde ölürsün işte Türkiye gercegi
Taksicilerin %90'ı kendini Michael Schumacher sandığı için kazalara karışıyorlar. Taksici rezaletini görmek için gidin Kızılay meydanına yarım saat gözlemleyin... Taksicinin karıştığı her kazada, benim gözümde taksicinin hatası büyüktür. O kadar iyi biliyorsan araba sürmeyi, kazadan kaçmayı da bilmelisin...
Size geçmiş olsun. Herkese kazasız belasız günler dilerim.