Arkadaşlar anket formunu ekliyorum! Bu akademik çalışmaya destek verin lütfen! En fazla 1 dakikanızı alıyor...
Toplam boyut: 121 Kb
Herkese Merhabalar, Ben Özlem, Kocaeli Üniversitesinde yükseklisans yapıyorum ve bir tez çalışmam var. Konum Otomobil Sektöründe Marka Kişiliğini. Ve bu çalışmam için uygulayacağım bir anket çalışmam var. Kocaeli'indeki ve diğer illerdeki Grande Punto kullanıcıları rica etsem doldurup bana mail atarsanız çok sevinirimMail adresim OSLEM_172@hotmail.com Anket formunu site moderatörümüz "Linos" ekliyecek..Görüşmek üzere..
Arkadaşlar anket formunu ekliyorum! Bu akademik çalışmaya destek verin lütfen! En fazla 1 dakikanızı alıyor...
Toplam boyut: 121 Kb
Konu erdiyilmaz tarafından (07/08/2007 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: dosya ekLendi
çaLışmaLarınızda başarıLar diLerim. koLay geLsin.
tüm site üyeLerimizden ricam, bu anketi doLdurup göndermeLeri, soruLar çok keyif verici hazırLanmış : )
özLem hanım, sizden de ricam, iLeride sonuçLarı bize de biLdirmeniz ; )
Konu erdiyilmaz tarafından (07/08/2007 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar ben doldurup özlem arkadaşımıza gönderdim... 1 dakikamı almadı... bence destek vermeliyiz... herkes dikkate almalı... insanlara ufakta olsa bi faydamız dokunsun bu site aracılığı ile... iyi çalışmalar...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Yalnız 3.soruyu cevaplamak biraz zor. Yanlış anlamadıysam, bizim aracın başka kullanıcılarını nasıl gördüğümüz soruluyor ama bunu cevaplayabilmek o kadar da kolay değil.
bu arada en düşük topLam ayLık net geLir 1 miLyar var..
daha düşük parayLa ay sonunu getirmeye çaLışanLar da var.. ögrenciLer gibi : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
anneme göre cevapladım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yardımcı olabıldıysek ne mutlu bızee hayatda basarılarr
başarılar
Anket için tebrik eder, başarılar dilerim...
Tez çalışmanızda başarılar...
Herkese merhabalar..Herkese anketime gösterdiğiniz ilgi için çooook teşekkür ediyorum. Bu kadar ilgi beklemiyordum doğrusuEvet biraz değişik bi anket, kabul ediyorum
Sonuçları değerlendirdikten sonra sizinle de paylaşmak isterim.. Gününün güsel geçsin
![]()
simdi gönderdim;
başarılar dilerim
( ) Hyundai Getz ( ) Opel Corsa ( ) Fiat Grande Punto
( ) Ford Fiesta ( ) Renault Clio
bu araçlardan birini kullanmıyorsak anketi cevaplamıcaz yani öyle mi
çok keyifli bi anket olmuş...
yanıtlarıma baktım da, ben arabama gerçekten aşık olmuşum,![]()
5 model olması şundan kaynaklanıyor. Yaptığımız araştırmalar sonucunda bu 5 modelin 2006 'da B sınıfı küçük hatchback grubunda en çok satışı yapılan ilk 5'e giren araçlar olduğunu bulduk. İşte bu yüzden bu model araçları kullandık anketimizde..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri